Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi volt?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy lánnyal tegnap,akkor találkoztunk először.Beszélgettünk jól elvoltunk.Már a combjain volt a fejem és ott feküdtem.Utánna ő tette a fejét az én combomra,fogtuk egymás kezét.Utánna persze az én kezem elindult a melle felé,és megfogtam a mellét.Kérdeztem hogy ez zavarja e,de ő azt mondta hogy egyszer élünk..Ez nekem bíztatóan hangzott és folytattam.Utánna már a bugyijába is benyultam de nem sokáig mert azt nem nagyon engedte.Utánna amikor a mellét fogdostam azt kérdezte hogy miért jó ez nekem mert nem is ismerem...én meg viccböl azt mondtam hogy nem érdekel,már ismerem ezer éve.És folytattam de ő megint mondta hogy nem is ismerem.Erre én abbahagytam.Utánna még sokáig ott ült az ölembe,de már nem nagyon válaszolt semmire,utánna alig akart rámnézni.Később hazament.Irtam neki facebookon hogy találkozunk e még,de ő azt irta hogy én már őt többet nem látom.Mi történhetett itt,mert én nem értem.Az elején akarta utánna egyszer csak beugrott neki valami2015. jún. 13. 13:15
1/3 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak túl gyors volt neki nem tudta hogy most mit csináljon lehet egyszerűen csak zavarba jött ..sok oka lehet rá hisz először találkoztatok mivel én is lány vagyok nem örülnék ha egy fiú ezzel indítana akárhány éves is ..
2/3 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm hogy válaszoltál!
2015. jún. 15. 15:40
3/3 Kim Bo Mao válasza:
Biztos szimpatikus voltál neki, és amikor megtetted csak azért engedte, hogy "letesztelje" meddig mész el ha nem szól... Gondolom arra gondolt, hogy a testére voltál gerjedve és nem is érdekelt a bensője.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!