Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furának fogja találni?
Figyelt kérdés
Pénteken volt 2 hete hogy találkoztam egy lánnyal egy koncerten,az egyik ismerősöm által ismertem meg,és megtetszett de eddig nem volt alkalmam ráírni hogy szeretném jobban megismerni,és ha most ráírok nem fogja furcsállni hogy miért telt el ennyi idő és csak most írok rá?#ismerkedés #lány: ismerős
2015. jún. 9. 22:16
1/5 anonim válasza:
Dehogy fogja furcsállni. Ha meg furcsállja és esetleg rákérdez akkor meg egyszerűen csak mond el neki, hogy mennyi dolgod volt de sokat gondoltál rá és amint lett egy kis időd írtál is neki.
2/5 anonim válasza:
Dehogy fogja. Ha meg furcsállja és esetleg rákérdez akkor meg egyszerűen csak mond el neki, hogy mennyi dolgod volt de sokat gondoltál rá és amint lett egy kis időd írtál is neki.
3/5 anonim válasza:
na sikeresen elküldtem kétszer, bocsi :D
4/5 A kérdező kommentje:
köszi :D
2015. jún. 9. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!