Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek kedvel engem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kedvel engem?

Figyelt kérdés
Szoval..van egy fiu osztalytarsam akivel nagyon joba vagyunk ..mind ketten 17 évesek vagyunk. Egy ideje tetszik nekem azota is varom a csodat mivel beszari vagyok el mondani. Ma kirandulasnal egy sziklahoz ment az osztaly. Vegig ameg mentunk fel fogta a kezem. Es a sziklanal majdnem meg olelt hatulrol csak jott a tanar (regi modi tanarunk van). Aztan azt mondta hogy fontos vagyok neki, es nem szeretne ha tortenne velem valami. Mindig jon utanam. Sokszor nez engem. Valoszinuleg be jovok neki?
2015. jún. 8. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
mi az hogy :D
2015. jún. 8. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
hát erre te magad is tudod választ hogy lehetséges!!
2015. jún. 8. 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen az elmondottak alapján kedvel. De szerintem erre neked is tá kellett volna jönnöd, vagyis lehet h van valami ami miatt nem vagy biztos a dologban
2015. jún. 8. 19:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Azert nem vagyok biztos a dologba mert ra kerdeztem es ezt mondta:

Ilyen napom volt.

2015. jún. 8. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
igen az ember csak jó tulajdonságokra gondol de lehet hogy valamit nem mondasz el ami lehet rossz és mivel nem ismerlek csak így nem lehet meg állapítani!!!
2015. jún. 8. 19:34
 6/6 anonim ***** válasza:
áhh nekem is mondta már ezt egy fiú.....csak...
2015. jún. 8. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!