Elmondta, hogy kedvel engem, de azóta megváltozott?
Van egy srác, akivel a munkahelyünkön egyre többet foglalkozunk egymással,ismerkedünk,jól megvagyunk. Nekem nagyon sok fiú barátom van,én hiszek a fiú-lány barátságban. Neki van amúgy barátnője.. néha úgy érzem,hogy máshogy néz rám,mint ahogy kellene.Elmentünk bulizni a kollégákkal,és ott mondta,hogy bírja a fejem,csíp engem.Én később elmondtam neki,h szeretem (természetesen mint barátot),ő azt mondta,h elpirul,ne mondjak ilyeneket...
Azóta olyan fura.Messziről néz csak,szinte bámul,néha-néha szól hozzám,de amúgy minden más lett... vajon miért lehet ez? jobban teltek a munka órák mikor "piszkáltuk" egymást.. :(
"vannak olyan" ez mi?
Ő kezdte,h bír engem,akkor én miért nem mondhattam meg neki,hogy én is??!! ezzel ment tönkre?? ez érthetetlen... nem vagyok férfi,így nem tudhatom mi zajlik benne,de érdekelne,h miért változott meg... megsértődött,vagy megijedt,vagy mi??!!! megkérdezni persze nem fogom tőle...
Igen ez a leépités jó megfogalmazás. Addig jó amig nincs felelőség, te nem kell neked, nincs veszteni valója. Most meg rájött hogy hajaj ő is bir engem.
És igy elszált a varázs, puff
Na most nézem hogy írtad hogy megilyedt?? hát többek közt, mondom ez kb úgy a legjobb szerintem, hogy elszált ezzel valami.
Akár a vonzlom, vagy a megilyedés, vagy pont az hogy sose mondtad hogy birod. Simán eltudom képzelni, hogy te ugye nem kérdezed, ő se azt ennyi, szép lassan egyre kevésbé fogja érdekelni. Igy szokot lenni, nem feltétlen, csak akár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!