Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elmondta, hogy kedvel engem,...

Elmondta, hogy kedvel engem, de azóta megváltozott?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel a munkahelyünkön egyre többet foglalkozunk egymással,ismerkedünk,jól megvagyunk. Nekem nagyon sok fiú barátom van,én hiszek a fiú-lány barátságban. Neki van amúgy barátnője.. néha úgy érzem,hogy máshogy néz rám,mint ahogy kellene.Elmentünk bulizni a kollégákkal,és ott mondta,hogy bírja a fejem,csíp engem.Én később elmondtam neki,h szeretem (természetesen mint barátot),ő azt mondta,h elpirul,ne mondjak ilyeneket...

Azóta olyan fura.Messziről néz csak,szinte bámul,néha-néha szól hozzám,de amúgy minden más lett... vajon miért lehet ez? jobban teltek a munka órák mikor "piszkáltuk" egymást.. :(

2014. dec. 3. 22:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

hát ez elszomorító... valóban úgy érzem,hogy más lett... de eddig se a varázsról szólt,hanem hogy jól éreztük magunkat egymás társaságában.. mivel barátnője van,így a hódításról sem lehet szó (vagy esetleg igen?), és mivel megtudta h bírom én is,elszállt a meghódítás varázsa? végül is férfiból van,ki tudja mi járt végig a fejében...így végiggondolva... :(

És most mit tanácsoltok? ne keressem a társaságát? nézzem levegőnek és majd kiderül,h érdeklem e még.. vagy mi legyen?

2014. dec. 3. 22:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Aha..Ja,,

Mást ugyse nagyon tudsz, az meg fogalmazás kérdése, a varázs vagy amire gondolsz

2014. dec. 3. 22:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Miért keresnéd a társaságát? Levágta, hogy bejön neked, nem akar tőled semmit.
2014. dec. 3. 23:24
 14/15 A kérdező kommentje:

Akkor ennyi... pedig én nem mint férfi néztem rá eddig és nem akartam tőle semmit... szomorú vagyok, hogy ezen múlott a "barátságunk"... azt hittem egy barátság alapja az,ha bírják egymást a felek...

Köszönöm a válaszokat, akkor marad a nagy semmi, az elkerülés, a levegőnek nézés...

2014. dec. 3. 23:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Naiv vagyok, az is maradok. Van párom szeret engem. Megcsaljam?
2015. dec. 8. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!