Mit tegyek? A csajom megcsalt, lefeküdt az egyik egyetemista társával:' ( . Elmondta nekem, olyan mintha kitépték volna szívemet a helyéről
attól még, hogy elmondta, nem biztos, hogy szereteti, kedves előző.
elhidegültetek egymástól. megcsalt. már annyira se érdekli a dolog, hogy titkolja. szerintem a végét járja a dolog,
Ne a srácot hibáztasd. Tudta, hogy a csajnak van pasija, és? A csaj dönt, felnőtt felelősségteljes személy. Én nem fogom figyelembe venni, hogy van e pasija egy csajnak ha az én faxomon akar lovagolni.
Tudja mit akar. Nem lett megerőszakolva.
Itt aki a hibás a storyban a csajod.
Ha most megbocsátasz, főleg, hogy elhidegültetek, abból csak újabb félrek.ú.rások lesznek. tudom, voltam ilyen helyzetben. Ne akard magadnak. Hagyd el a francba. Neki is jobb lesz élhet szabadon az egyetemi évei alatt. Egyetemre komoly kapcsolattal egyébként sem szabad menni. Szóval szakíts legyen vége, neki is és neked is jobb lesz.
Te vagy a srác, aki otthon maradt a faluban, míg a nője a nagyvárosban főiskolás?
Ha igen, ne csüggedj, kb 110 milliárd % volt rá az esély, h meg fogják farkalni és jött a statisztika, Tippmixen kár h nem lehet ilyenekre fogadni.
Mondjuk sokat nem fizetne, de legalább biztos:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!