Szegedi egyetemista lányok?
Szívesen megismerkednék egy-két egyetemista lánnyal, ki tudja, bármi lehet a dologból... Beszélgetés, esetleg ebéd este iszogatás... bármi, amihez kedvünk van. :)
Nem neten szeretnék ismerkedni, elsősorban normális lányt keresek. És igen, jóképű vagyok. :) 30f
Ez elég kevés, amit leírtál magadról, nem lehet eldönteni, mennyire vagy megbízható.
Bár én csak pár hónap múlva, s csak átmenetileg leszek Szegeden, valószínűleg csak úgy, vakrandi szerűen nem mennék el semmilyen találkozásra. Már attól is feláll a hátamon a szőr, hogy "van kedved ismerkedni?", "vagy kimegyünk egyet ketten?". Ismerkedés céljából előnyben részesítem a véletlen találkozásokat nagyobb társaságban, vagy mondjuk, ha megbeszélem X-szel (akit már minimum látásból ismerek), hogy holnap mindketten elmennénk egy bizonyos eseményre. S ott ha van kedvünk, akkor elbeszélgetjük az estét, ha nem, akkor beszélgetünk másokkal.
Szegedi vagyok, de nem egyetemista. Milyen kár, hogy kiestem ez miatt, pedig egy kis pénzecskát elfogadnék...
(mert ugye ez az a szitu mikor a gazdag pali keres magának jókinézetű csajt, akivel itt-ott villoghat, egyéb szolgáltatásokért cserébe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!