Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért rettegnek a 18 körüli...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rettegnek a 18 körüli lányok attól hogy egy huszonévessel randizzanak?

Figyelt kérdés

26 vagyok, persze a korombeli hölgyek is érdekelnek, de sok esetben találkozok fiatalabb lányokkal akik valamilyen okból kifolyólag félnek attól, hogy nyissanak felém.

Nem vagyok ám egy rémes alak, talán túlságosan közvetlen... azt mondják a fiatalabb lányoknak bejönnek az idősebb pasik (persze ez általánosítás picit) , de mégis hol vannak azok a lányok akik az idősebb férfiakat kedvelik? Biztos én vagyok kihűlt nyomon :D

26F

2015. jún. 5. 18:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Abszolút érthető, nem is bántásként írtam ;)
2015. aug. 12. 19:47
 12/12 anonim válasza:
hát, énnekem most volt egy rövid kapcsolatom egy 26évessel, mert lyukat akart csak, én meg kapcsolatot. egyébként még mindig ezt a korosztályt keresem, és imádom, mert férfik, és nem kisfiúk :3 18/L
2015. aug. 12. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!