Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Trollok, trollok mindenhol... :D
Első találkozáskor szerintem mindenképp olyan helyre menjetek, ahol kettesben lehettek és beszélgethettek is, mert személyesen is más és neten is.
Az például aranyos ötlet lehet, hogy először elviszed pizzériába vagy valami nem túl komoly kajáldába, de ne gyorsétterembe (Meki és társai...), aztán kimentek egy parkba sétálni vagy hasonló.
Első randinak semmiképp nem ajánlom a mozit, mert akkor a filmre koncentráltok, és nem tudtok kommunikálni. Pedig az az első találkozásokkor nagyon fontos, az az alapja egy kapcsolatnak.
Ha meg is csókolod, azt a randi végén tedd, véletlenül sem az elején, mert meglepődne, lehet el is húzódna. Ha úgy érzed, jól telt a találka, kérdezd meg őt is, hogy érezte magát, mit szólna, ha megismételnétek még. Ha azt mondja, hogy tetszett neki és belemenne egy ismétlésbe, és látod, hogy tényleg így gondolja, nemcsak udvariasságból mondja, akkor a végén óvatosan megcsókolhatod. De ne hirtelen kapd el, hanem teremtsd meg a pillanatot. Például: Hazakíséred (nem tudom, egy városban laktok-e), vagy ha buszhoz kell kísérni, akkor a buszmegállónál hosszan a szemébe nézel. Látni fogod, hogy csillog, hogy érdekled-e, vagy halálra unja magát. Ha úgy látod, hogy ő is várja a csókot, lassan hajolj oda hozzá és adj egy puszit a szájára. Ha nem kapja el a fejét, akkor pedig csókold meg utána. :)
Remélem, valamennyit tudtam segíteni. :)
Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!