Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szólt SEMMIT 😂?
Van egy csaj már gyerekkorom óta nekem ő a top 1. Ilyen szőke magas..olyan formája van meg kisugárzása hogy egyből meg tudnám..
Na de a lényeg hogy találkoztam vele élőben egy ilyen baráti társaságban. Mondom most fel szedem. Én már mondtam neki mindent hogy jó legyen..de semmi reakció, néha nevetett stb de ennyi. Bármit mondtam semmi reakció úgy amúgy, tehát max néha helyeselt a fejével ilyesmi.
Mondom akkor lekapom egyből, azt megengedte hogy meg fogjam a csípőjét és magamhoz húztam, de azt már nem hogy meg is csókoljam vagy valami.
Mondom akkor jólvan..konkrétan semmit nem sikerült megtudni róla, és fogtam magam és haza jöttem.
Mondom akkor lehet valami formában neten kéne neki írni stb..hát konkrétan sehol nincs fent.
Most már mindegy de amúgy ez mi? 😂 így még soha nem jártam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!