Szóbelin semmit se szólt a tanár, nem is kérdezett utána, ez jót vagy rosszat jelent?
Ma voltam infó szóbelin. Elmondtam amit gondoltam, végig semmit se szólt. Amikor végeztem, megkérdezte akarok-e még valamit mondani vagy jöhet-e a gyakorlat. Megcsináltam a gyakorlatot és mehettem is ki, semmi témához illő kérdés, pedig korábban azt mondta, egyet minimum fel kell tennie. Ez most mit jelent?
A saját feleletem előtt végighallgattam pár törit és irodalmat, ott végig beszélt a tanár (nem ugyanaz). Beszéltem azokkal is, akik utánam jöttek, azt mondták őket kérdezgette.
Nagyon izgulok, nem szeretném lejjebb rontani az írásbelin elért százalékot.
Valószínűleg az, amit az előttem lévő írt, illetve ugye vannak megadott szempontok, ami alapján fel kell építened a feleletedet, + van hozzá tartozó kérdés mindegyik tételhez, mi úgy kaptuk meg a tételeket a tanártól, hogy eleve oda voltak a kérdések írva. Ha úgy feleltél, hogy közbe azokra is választ adtál, például mondjuk ki húztad a kommunikációt, és mondjuk a szempontoknak megfelelően építetted fel a feleletet, közben azokat a dolgokat is el mondtad, amilyen kérdés tartozik hozzá, akkor teljes egész a feleleted. De nyilván ez tanár függő, valaki random fejből kérdez.
De infó szóbelin elég nehéz szerintem megbukni, hát mikor én feleltem, beszéltem egy szűk 5 percig kb, aztán kérdezgettek, én meg úgy be sültem, és azt hittem, talán egy 7-8 pontot össze kapartam, aztán végül 22 pontom lett a 30-ból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!