Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire jönnek be az ilyen srácok?
Elegáns stílus,gyakran hord inget (csak hosszú ujjú,kék,fekete,fehér színben) zakót is szívesen hord (nyilvánvalóan nem öltöny)
Kék szemű,világosbarna haj,magas (180+),átlagos,nagyon kicsit macis alkat. (75-80kg)
Ápolt,jó illatú,ezüst órát hord stb stb.
Érettnek látszik,egy buliban nem issza magát a sárga földig,nem drogozik,nem is nagyon cigizik,tehát mint egy úriember,csak fiatal változatban.
18F
Mivel behódoltam a Rap Godnak, a magyar ug hip-hopnak és a 90's feka amcsiknak is, ezért kénytelen vagyok kimondani, hogy (olvasd visszafelé)
GEM LÁJDAHOR
16F
hülye gyerek.
nem tudom,ha ott állnék melletted mit szólnál?!
leütném a fejedről a swagsapkád.
Nagyon bejön *o*. Főleg, hogy kicsit macis alkat, mostanában minden srác vagy vézna vagy kigyúrt állat. (Olvasd visszafelé)
SETELÉKÖT
erről szó sincs.
igyál amennyit akarsz,én is iszom,de nem annyit,hogy összehányjam magam,és másnap az árok szélén ébredjek,vagy másnak kelljen hazavonszolnia.
Ecsém, ha tudnád kik a 90's amcsik és ki a rap god, esetleg a hazai ugról lenne fogalmad, akkor tudnád milyen vagyok. :D
Szaniszlónak pedig semmi köze a raphez, azért mert van a fején egy fullcap. ;)
Bár látom te egy fullcapről már a rapperekre asszociálsz, ami elég szomorú.. :(
nyugi.
látok olyat is,hogy RTM melegítő.
Egy sima atléta,meg egy hajóra emlékeztető cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!