Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen testalkatú lányok jönnek be?
A magasabb, vékony lányok tetszenek.
Én alacsonyabb, formás(nagyobb mell, kerek fenék) testalkatú lány vagyok.
Most vagy bejön valaki, és akkor nem hogy nem zavar, de kifejezetten tetszik a teste, vagy nem jön be.
Nekem alapvetően az arányok a fő szempont, vagy homokóra vagy körte alkat, telt combok, kerek fenék. De ebbe beletartozik pl. Elly Mayday, Emily Browning vagy Samantha Wright is. Na most ebből az első lány plus size model, a második kifejezetten vékony, a harmadik meg olimpiai súlyemelő, szóval ki van gyúrva de rendesen.
De azért általánosságban az jön be ha van rajta valami puha, és inkább kerekded mint szögletes-csontos.
Tegyük hozzá, hogy általánosságban preferenciáktól függetlenül a női szexualitás másként van bekötve mint a pasiké.
Egy férfi sokkal inkább vizuálisan indul be, ezért van az, hogy a felnőttfilmek nagy részét férfiak gyártják, férfiaknak.
A nők viszont a szenzoros ingerekre, illetve illatokra, érzelmi impulzusokra érzékenyebbek. Ha megnézed, a fanfic.net vagy az Ao3 közönsége és feltöltői 80%ban nők (És bizony-bizony dominál a fiú-fiú párosítás, mert arányaiban nézve a több a heteró lány).
Nekem sokkal fontosabb, hogy me legyen a kémia...ezt milyen sokan mondják, és mekkora bullshitnek tűnik már? Pedig nem az, ha a lánynak kompatibilis természetes feromonjai vannak, tapasztalat, hogy fél méteres közelségbe jön és már tocsog a bugyi.
Ezen kívül sok múlik azon is, hogy milyen a dinamika, a csaj fölrak a falra és már a nevemre nem emlékszem.
Persze vak nem vagyok, de ezek a dolgok nekem fontosabbak, mint hogy van-e a hátsóján narancsbőr.
Telt, ducibb, de érett lányok!:)
Nálam a személyiség és az arc a fontos leginkabb..
Minel inkabb legyen kis szerény, kedves, de az agyban egy vadmacska :D Egy kedves arc elég, hogy odáig legyek, meg vissza...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!