Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit kéne lépnem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne lépnem?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályból aki már régóta tetszik. Sztem nem tudja, hogy belé vagyok zúgva. Mostanában elég gyakran rám ír a fb-n és azt hiszem én is tetszek neki. Egy bajom van vele, hogy ún. stréber. Van, h este kilenckor ér haza és akkor le is fekszik, reggel ugyanaz a mókuskerék és ez őt mintha abszolút nem zavarná. Mit kéne lépni, hogy ,hogy kibír ekkora terhelést zokszó nélkül?

2015. máj. 23. 00:08
 1/6 anonim ***** válasza:
egy probát meg ér többet nem
2015. máj. 23. 00:16
 2/6 anonim válasza:
51%
Az elsõ játszmában Ivancsuk d3-ra tette a futót. A Fb3 lépés más karaktert ad a megnyitásnak, hiszen f5-re engedi sötét világos színû mezõkön mozgó futóját.
2015. máj. 23. 00:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Mostanság nagyon könnyen lestrébereznek valakit, mert mondjuk tanul rendesen, normális időben lefekszik, hogy kialudja magát, és mások azon csodálkoznak, hogy ez őt nem zavarja. Nem, mert valószínűleg vannak céljai, vannak elvárásai magával szemben és ez neki nem megterhelés. ( kivéve persze, ha mondjuk pl. a szülei hajtják... de azt írod, hogy nem zavarja őt) Komolyan úgy gondolod, hogy ez baj? Ezen akadsz fenn? Mennyire tetszik valójában? Mert ha tényleg tetszik és szeretnél kapcsolatot vele, akkor ilyenből kár problémát csinálni. Mindent össze lehet egyeztetni, csak akarás és kölcsönös kompromisszum kérdése.
2015. máj. 26. 08:24
 4/6 SN1PERBOY válasza:
szerintem mond meg a lánynak h tetszik ha lehet személyesen...ne fb-n
2015. máj. 26. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Csinálj neki programokat hogy ne legyen annyi ideje stréberkedni ;)
2015. máj. 26. 15:50
 6/6 Kvadrát válasza:

#3-mal egyetértek. A stéber azt jelenti, hogy a tanár (vagy más felettes) elismerését, figyelmét próbálja kivívni túlzott igyekvéssel, esetleg hízelkedéssel, a társai rovására is. Az, ha valaki jól tanul, nem stréber, csak okos. Az pedig, ha valaki korán lefekszik, és nem facebookozik éjszakába nyúlóan, az szeretne kipihenten ébredni. Ha a lefekvés előtt az Éjjel-nappal Budapestet nézik, akkor viszont felejtős. :-)

Ha neked nem tetszik, hogy ő jól tanul és igyekszik jó formában maradni, hiszen most ez szolgálja leginkább az ő saját jövőjét, akkor ne is foglalkozz vele tovább, nem fogjátok megérteni egymást.

2015. máj. 26. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!