Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek tovább kéne...

Szerintetek tovább kéne lépnem, vagy adjak még egy esélyt? (legjobb barátnő)

Figyelt kérdés

Ő sosem volt olyan ember aki tudja mi a helyes döntés. Önző volt és nem törődött másokkal. Aztán koleszosok lettünk és ez megreformálta. A legjobb barátnőm lett. Hosszú út vezetett idáig. Sok problémával és akadállyal. Legalább egy év volt amíg megtanult igaz barátnak lenni. De akkor úgy gonaoltam, hogy ilyen tiszta érzelmeket nem ismertem eddig. Aztán nem rég(3 éve vagyunk barátok) úgy volt, hogy eljön hozzánk egy vasárnapi nap reggel. Korán felkeltem, mert már vártam. Még kicsit összébb raktam a szobám is, mint ahogy volt. Nem mintha nem tudná milyen.

Aztán vártam rá. 11 körül beraktam egy filmet. fel egykor felálltam, mert meguntam, lementem a boltba, vettem magunknak cuccokat az esti programhoz. Mikor haza értem, még mindig nem volt nyoma sem. Már aggódtam is. vagy 20x felhívtam délután 4ig. Mikor írt facebookon és szólt hogy nem jön. már két hete megbeszéltük a programot. és nem ez az első hogy hasonló történik. bár ilyen messzire még sosem ment. hát én nagyon sírtam.

Szerintetek tovább kéne lépjek?

Úgy érzem nem bízhatok benne, mert folyton becsap. Ez régen még szokványos volt. Bár akkor úgy, hogy 1. esetleg két nappal a jóval régebben megtervezett program elött szólt.

Hiányzik is meg minden, de úgy érzem itt az idő, hogy elengedjem. Ha másért nem ő miatta. Hogy tanuljon belőle.

Csak a szívem szomorú. Nélküle

2015. jan. 15. 23:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Engedd el,majd akkor keresni fog!Ne hivd, ne irj, ne keresd!
2015. jan. 15. 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Nagyon átérzem amit írsz. Én pasi vagyok és pont hasonló csalódások miatt tervezem végleg elzavarni a legjobb barátomat. Itt is ugyanez, hogy mindig én éreztem úgy hogy nekem fontosabb a barátság, mint őneki. És én is itt elégeltem meg. A szívem elvérzik, mert igazi élethosszig tartó férfibarátság lehetett volna, de ő nem értékeli.

Így megszakítom vele a barátságot és csak ismerős marad.

Tedd ezt te is.

Mégha ki is békltök, egy mosolyszünet ráfér. HA tanul belőle ezért, ha nam akkor meg azért

2015. jan. 15. 23:24
 3/8 A kérdező kommentje:
de keres. Az a legrosszabb. Sokat. De már nagyon csicskának érezném magam ha megbocsájtanék megint csak így.
2015. jan. 15. 23:25
 4/8 A kérdező kommentje:

Második!

Nekem is pont ez van. Hogy úgy gondoltam majd simán az idősek otthonába is együtt nézzük a lottósorsolást, meg ilyen hülyeségek. Nehéz elengedni ezt a képet. Mert tökéletesnek tűnt. Minden részvétem a tied!!

2015. jan. 15. 23:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Jaj, szegény.

Ne kínozd magad vele!

2015. jan. 15. 23:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen mély barátságom volt, és rettegtem, hogy elveszítem, így nem is nagyon mertem a problémákkal előállni. De egyszer dühömben már kikívánkozott belőlem, hogy mi nem tetszik de nagyon, rám hárított mindent, nem is beszélünk azóta. Mit mondjak, biztos vagyok benne, hogy sokkal jobban szenvedtem, mint ő, de sokkal rosszabb volt állandóan azon görcsölni, hogy elvesztem a barátságot, mint így ennyi idő távlatából. Nem azt mondom, hogy gyászold az egészet, de igenis állj elő, hogy te nem leszel senki lábtörlője, és ha arra se képes, hogy 2 hét alatt küldjön egy sms-t, akkor nem kell erőltetni, ha ennyire nem akarja. Veszteni valód végül is nincs...
2015. jan. 15. 23:55
 7/8 A kérdező kommentje:
a poén az hogy abban a két hétben végig beszéltünk. És a világért se szólt volna. És semmi olyan nem volt ami miatt hirtelen kellett lemondania. Tudom, mert megkérdeztem. Én végig reméltem, hogy valami szörnyű történt vele, vagy valakivel előtte, hogy nem tudott jelezni. Tudom, hogy ez szörnyű kívánság. De nem akartam megbírkózni a valósággal
2015. jan. 15. 23:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem sincs már legjobb barátnőm, mert én is csalódtam. Sajnos ha megbízhatatlan, el kell engedni, mert nem egyformán fejlődtök nem egy a lalki szükségletetek és eszerint már nem tudtok egymásnak olyat nyújtani, ami mindkét félnek hasznos. Legalábbis a másik fél úgy tűnik úgy érzi. Engedd el.
2015. jan. 16. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!