Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogják megérteni a pasik?
Mert illene legalabb a koszonest viszonozni, ill. azt varjak, hogy majd megkerdezed miert irnak rad...
Am te mit varsz, mit kene irniuk?
Ha egy lánynak én ezt írnám, akivel még sose beszéltem, akkor gyakorlatilag életem szerelmének hívnám, ha valami poénnal lereagálná.
De úgy látszik túl megterhelő ez a lányoknak, ha nem kocka hassal virít valaki a profilképen, vagy épp belül hordja, egészséges mértékben az egóját.
Nem baj szívem, majd idővel kinövöd, fiatal lehetsz még.
#2 vagyok: azért ezt tegyük hozzá, hogy így nem írnék rá lányra :D de ha már valaki ennyi fáradtságot is vesz, a minimum, hogy nem szarja le magasról, hanem rákérdez, hogy mit akar, honnan ismeri, stb.
Csak sajnos a mai lányok nagy részéből a nevelésnek ezt a részét valahogy kihagyták a szülők.
A fenébe:(
Pedig én gyik-en akartam így rádírni, de ha nem tetszik akkor nem strapálom magam:(
Na ez most azt jelenti hogy mégis vevő lennél rá ha gyik-en rádírnék?:D
Ezek olyan apró jelzések amiket egy fiú mindig észrevesz XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!