Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? :D
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliba 1 évvel kisebb..hát és úgy érzem, hogy szeretem... Hogy közöljem vele? amúgy 15 éves vagyok :P2015. máj. 20. 20:27
1/4 anonim válasza:
Mármint fiatalabb,látszik hogy székely vagy,már bocsi :D
Amúgy csinálj valami édességet,és küld el nekem Pöstre,lehetőleg pudingot :D
2/4 anonim válasza:
ho-ho-ho tudok egy viccet. Miért nem ül le a székely a buszon?
...
Mert székelykáposztát evett
Ba dum ts
2015 legpoénabb poénja
köszönöm...nem kell tapsolni
A lánynak mutasd meg ezt a viccet és rögtön elélvez. Bízhatsz bennem ez egy több ezer éves csajozási teknika és eddig mindig bevált.
4/4 anonim válasza:
Ha van olyan alkalom amikor kettesben vagytok pl ugyan arra mentek haza, vagy egyedül van szünetben , menj oda hozzá valami ürüggyel pl van valami a hajadban hagy szedjem ki... Ha nem ismeritek egymást akkor mutatkozz be neki és kérdezd meg hogy nem mentek-e eggyütt haza , ezután tegyük fel elindultok együtt, ott fel hozod a témát és bevallod neki :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!