Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Első randin csókolózás?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin csókolózás?

Figyelt kérdés
Első randin meg lehet/kell csókolni a lányt?Valaki azt mondja,ha nem teszem,akkor berak barátzóába és akkor onnantól már soha nem lehet semmi.Voltam már barátzónában,nem akarok mégegyszer.17/F

2015. máj. 19. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
én megcsókoltam a barátnőmet és nagyon tetszett neki hogy ilyen határozott vagyok, cselekedj te is így fiam
2015. máj. 19. 21:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez a barátzóna hülyeség nem ennyin múlik. Akkor kell megcsókolni, ha érződik a helyzeten, hogy mindketten akarjátok. Egyébként meg el is cseszhet egy lehetőséget.
2015. máj. 19. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem kéne hirtelen lekapni a csajt szerintem, én se örülnék ha valaki az első randin már a számba lenne.Olyan 3-4 randin esetleg. De ha a csaj is úgy akarja akkor szerintem oké.
2015. máj. 19. 21:33
 4/8 anonim válasza:
csok lesz de az sok, jobb ha gyakorolsz elötte egy szilván
2015. máj. 19. 21:34
 5/8 anonim ***** válasza:
igen simán mehet
2015. máj. 19. 21:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Mehet
2015. máj. 19. 21:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs erre szabály :D Ha az adott pillanatban úgy érzed akkor csókold meg, ha nem akkor ne erőltetsd. Ha már randiztok az elég ok arra, hogy tetszik neked, nem?
2015. máj. 19. 21:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Helyzettől függ. Smároltam már eszméletlenségig az 1. randin, és volt h a 4.-en csattant el az első csók.

Barátzóna, ez tetszik. Mindig tanulok vmi újat. Sajnos én is voltam már abban, és az a gáz, h nem tudtam róla, h abban vagyok. :)

Egyébként sztem van onnan továbblépési lehetőség.

2015. máj. 19. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!