Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel pár hete kezdtem el ismerkedni. Facebook-on szoktunk beszélgetni de néha van olyan, hogy direkt nem válaszol. Ma is 1 nap eltelt mire válaszolt, közben meg látom, hogy fent van mert lájkolgat, kommentel máshova. Direkt meg sem nézi az üzenetet mert nem írja ki, hogy látta. Máskor meg olyan jól el lehet beszélgetni vele, hogy már randira is akartam hívni. Most akkor mi lehet szerintetek? 19F2015. máj. 19. 19:57
1/6 anonim válasza:
Olyankor lehet hogy akad jobb beszélgető partnere :) de komolyan :O ne hidd hogy 1 lányra csak te hajtasz :D mindegyikre jutunk 5 en mivel tudod minden pasi szemét és nem érjük be 1 el... :D
2/6 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg hogy miért nem ír vissza. Lehet van rá oka. Bár nekem van olyan ismerősöm aki sose ír vissza mert nincs kedve :D
3/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem ha bejönnék neki akkor nem csinálna ilyet, hogy most nem ír mert nincs kedve. Vagy rosszul gondolom? Szerintem hagyom mert úgy látszik csak nekem jön be.
2015. máj. 19. 20:04
4/6 anonim válasza:
lehet hogy hangulat ember és van hogy nincs kedve írkálni van hogy van ezt tőle kérdezzd meg
5/6 anonim válasza:
Szerintem biztosan nem kéne hagynod a dolgot. Lehet, hogy azért nem ír vissza, hogy ezzel Téged idegesítsen fel, hogy többet gondolj rá, stb. Abból semmi gondod nem lehet, ha elhívod egy találkára, próba szerencse.
6/6 anonim válasza:
Lehet,hogy azért nem ír, mert nem akarja, hogy azt hidd odavan érted. Szóval hívd el szerintem, maximum nemet mond, de legalább próbáld meg :) 17L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!