Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyerhetném el a tetszését?
Figyelt kérdés
6. osztályba járó fiú vagyok. Van egy lány osztálytársam aki tetszik. Van pár gondom viszont:
1. Enyhén szólva nem én vagyok a "legmenőbb" fiú az osztályban.(Bár most próbálok az lenni)
2. A lánynak van egy ikertestvére, akivel már több éve nem vagyunk jóban. Már szinte "ősellenségek vagyunk.
3. Talán én vagyok az osztályban a legcsendesebb. Ez talán attól van, hogy nagyon jó tanuló vagyok. Mindegy. Lehet, hogy innen ered az is, hogy elég bátortalan vagyok.
Segítsetek megtalálni a választ a kérdésemre!
2015. máj. 14. 19:22
1/5 anonim válasza:
Próbálj meg beszélgetni vele,ha ez nem megy (hidd el,nekem se szokott menni pedig 16 éves vagyok:D) akkor szerintem az is nagyon romantikus tud lenni,ha leveleket írsz neki :) Persze nem facebookon,hanem igazi levelet,amit személyesen adsz neki oda :)
2/5 anonim válasza:
1#: Vagy akár el is rejtheted egy olyan helyen, ahol megtalálja (névtelenül). Aztán meg nyomozhat, hogy vajon ki küldte neki a levelet?
3/5 anonim válasza:
#2 És ha az egyik helyi menő gyökér meg azt mondja, hogy ő volt?Inkább küldenék neki egy levelet, az biztosabb...mekkora vagy kb, milyen magas,hány kiló,sportolsz-e?
4/5 anonim válasza:
A tanulmányi eredmény nem függ össze azzal, hogy milyen csendes vagy. Próbálj rajta változtatni, beszélgess az osztálytársaiddal, az is segíthet.
Egyébként hatodikban még elég korai szerintem, nem biztos, hogy komolyan vesznek.
5/5 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok
2015. máj. 14. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!