Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? 12/L
Sziasztok!
Miért van az, ha egy 12-13 éves feltesz egy kérdést, hogy hogy hívjon randira egy lányt/hogy tudassa egy fiúval, hogy szereti
akkor jönnek a "menj vissza babázni/legozni!" válaszok, ha egy 14 éves ugyan ezeket felteszi neki segítenek.
A 13-14 nem akkora különbség, hisz lehet, hogy a 13 éves 1 hónap múlva 14 lesz, viszont a 14 éves csak most lett annyi. Miért van ez a "határ" ami alatt még bunkóznak és ami felett már nem? 12/L
Szia!
Nem tudom miert kell ilyen lekezeloen irnod, de te vagy a felnott, szoval rendben.
Nyilvan ezek a randik csak gyerekszerelmek, kesobb csak mevetunk majd rajtuk, de kepzled, van olyan, hogy nem. Osztalyfonokom meselte, hogy volt egy osztalya ahol egy fiu es egy lany 7.-ben jottek ossze. Mara pedig menyasszony es volegeny
nekem is küldek ilyet, ilyen összehasonlítósat. idióták :DD
12/L
azért bánnak másképp a 14 éves korosztályig, mert azt gondolják éretlenek még ehhez én 10 éves korom óta már tudom azt amit egy felnőttnek.mégis még most is azt mondják 14 éves ****, menny vissza legózni, csak 1 baj van nekem a szüleim legót se nyomtak a kezembe 5 évesen a 16 éves call of dutyztam, BF2-ztem, én 5 évesen voltam tinédzser, most már csak az emberi evolúció érdekel mert mit látok mindennap?! 1 olyan ember minimum, még ha otthon is vagyok aki idióta.
LEHET HOGY TE ÉRETTEBB VAGY A KORODNÁL DE EZT SOHA NE FELEDD ''HA A TÖBBI EMBER IDIÓTA TÉGED IS ANNAK NÉZHETNEK ANNAK ELLENÉRE HOGY NEM VAGY AZ''
ez volt a szöveg legfontosabb részlete ezért emeltem ki és mondom a fiatalsággal van a baj nem veled.
14/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!