Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek egy már nem szűz lánnyal?
Szerintem ne állítson ez meg, ha más tekintetben szimpatikus a lány. Ha normális, akkor nem fogja zavarni, hogy te még tapasztalatlan vagy ezen a téren, hiszen mindenki az valamikor.
Viszont ha zavar, hogy ő már nem szűz, akkor nem jöjj össze vele, mert akkor mindig egy tüske lesz benned ezzel kapcsolatban, ami hosszú távon mindent elronthat
hát azt gondolom hogy a 15-16 éves csajokhoz nehéz, sőt lehetetlen felnőni, kapcsolatot teremteni 16 éves fiúként
mint oly sokan én is próbáltam annó és lehetetlen
mai társadalom úgy épül fel
14-18 fiúk ignorálva vannak mint a szar, gyakorlatilag nem léteznek 100 ból 99 lánynak
25 30 éves pasik kellenek de még a kis csajoknak is :D
aztán itt kezdődnek a bajok ugye, de ezért is a férfi nem a hibás ugye mint mindenért.
kamaszkori szerelem nagyon tiszta, szép dolog de egyszereűen rosszul működik a lányok agya, és ignorálja, később meg már a kihasználás megy sajnos. aztán azon meg meglepődnek
de egy 28 éves pasi nyilván nem jön össze egy 17 évessel csak megdugja
lehet itt vitázni de kb összefoglaltam a valóságot
*na de hogy a valóságtól kicsit elszakadjak, és válaszoljak az Álomszerű szerelmet illető kérdésedre
próbálkozhatsz de én azt mondanám ne vele. mégkisebb az esélyed mintha egy nemszűz lánnyal próbálkoznál, valszeg ő előrébb tart már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!