Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Összejöjjek egy már nem szűz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Balintz0 kérdése:

Összejöjjek egy már nem szűz lánnyal?

Figyelt kérdés
A koromat ide nem fogom leírni de annyit kell tudni hogy még én se és a lány se 18+. Van egy lány akivel mostanság kezdtem el beszélni, nagyon szimpatikus viszont mondta hogy ő már nem szűz. Ilyenkor egy kicsit lefagytam mivel én nekem még barátnőm se volt. Ti mit gondoltok? Itt és privátba is szívesen várom a válaszokat.

tegnap 17:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ne állítson ez meg, ha más tekintetben szimpatikus a lány. Ha normális, akkor nem fogja zavarni, hogy te még tapasztalatlan vagy ezen a téren, hiszen mindenki az valamikor.

Viszont ha zavar, hogy ő már nem szűz, akkor nem jöjj össze vele, mert akkor mindig egy tüske lesz benned ezzel kapcsolatban, ami hosszú távon mindent elronthat

tegnap 20:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Valld be neki ,h szűz vagy lehet ràd is màszik..Anno velem így volt 😄
tegnap 21:03
 13/14 anonim ***** válasza:

hát azt gondolom hogy a 15-16 éves csajokhoz nehéz, sőt lehetetlen felnőni, kapcsolatot teremteni 16 éves fiúként

mint oly sokan én is próbáltam annó és lehetetlen

mai társadalom úgy épül fel

14-18 fiúk ignorálva vannak mint a szar, gyakorlatilag nem léteznek 100 ból 99 lánynak

25 30 éves pasik kellenek de még a kis csajoknak is :D

aztán itt kezdődnek a bajok ugye, de ezért is a férfi nem a hibás ugye mint mindenért.

kamaszkori szerelem nagyon tiszta, szép dolog de egyszereűen rosszul működik a lányok agya, és ignorálja, később meg már a kihasználás megy sajnos. aztán azon meg meglepődnek

de egy 28 éves pasi nyilván nem jön össze egy 17 évessel csak megdugja

lehet itt vitázni de kb összefoglaltam a valóságot

tegnap 22:22
 14/14 anonim ***** válasza:

*na de hogy a valóságtól kicsit elszakadjak, és válaszoljak az Álomszerű szerelmet illető kérdésedre

próbálkozhatsz de én azt mondanám ne vele. mégkisebb az esélyed mintha egy nemszűz lánnyal próbálkoznál, valszeg ő előrébb tart már

tegnap 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!