Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez, miért vannak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez, miért vannak Iylen emberek?

Figyelt kérdés
Őszintén megismertem nm rég egy fiút ma talalkoztunk először nagyon bejott elvileg én is neki, fel mentünk hozza és nem tudom h valahogy megtörtént elvette... utána amikor mennem kellet haza és elmentem elmondta h amúgy ő nem akar semmit és nem vette el a szuzesegem mondom kosz persze végül letiltott és rájöttem h csak megbasszot és ennyi voltam neki! Kérlek ne bántsátok tudom hülye vagyok meg minden de szerintetek hogy dolgozzam fel lelkileg h én csak arra kelletem és hagytam mert hittegetett...ja és ovszerrel csináltuk ugye nem lehettek terhes?

2021. jan. 11. 21:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Gyere fel hozzám, és megbeszéljük, hogy dolgozd fel.
2021. jan. 11. 21:04
 2/12 anonim ***** válasza:
61%

Ezzel a helyesírással arra tippelek, hogy fiatal vagy, és ez humor kategória.

" ja és óvszerrel csináltuk ugye nem lehetek terhes?"

Ez komoly?XD ha kiszakadt lehetsz terhes, ha nem szakadt ki akkor valoszinu , hogy nem.

De ezt en kb 13 eves korom óta tudom, mivel 60 millió cikk van erről, hogy az ÓVSZER NEM AD 100%-OS BIZTONSÁGOT.

Szóval ez szerintem egy troll poszt akart lenni

2021. jan. 11. 21:11
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Nagy pacsi a srácnak, így kell ezt csinálni. Külön jófej volt, hogy húzott gumit és nem lőtt teherbe.
2021. jan. 11. 21:33
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Milyen emberek? Nem akarlak bántani de beleegyeztél, felmentél hozzá, bármikor mondhattad volna, hogy nem, de nem mondtad, szóval te is akartad.
2021. jan. 11. 21:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
“Lehettek terhes” - mi nem lehetünk, és te?
2021. jan. 11. 21:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A srác azért csinálta, mivel Te beleegyeztél, és valószínűleg szeret szexelni. Ha nem ígért semmit, akkor teljesen korrekt volt. Vagy ígért?
2021. jan. 11. 22:23
 7/12 Stark2000 ***** válasza:
100%
Magadra vess, amiért naiv voltál - ő meg kihasználta, ez manapság így működik sajnos.
2021. jan. 11. 22:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen túl buta vagy. Egybol belementel a szexbe. Nem olvastal hasonlo sztorikat? Ha igen, megerdemelted...
2021. jan. 12. 08:19
 9/12 A kérdező kommentje:
Ígért mást is előtte h összejövünk meg ilyesmi meg aranyos volt de igen olvastam és tudom h megérdemeltem nem kell te támadni
2021. jan. 12. 17:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Kislány,ez még csak az első volt a csalódásaid hosszú sorában amik várnak még rád az életben.
2021. jan. 12. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!