Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez, miért vannak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez, miért vannak Iylen emberek?

Figyelt kérdés
Őszintén megismertem nm rég egy fiút ma talalkoztunk először nagyon bejott elvileg én is neki, fel mentünk hozza és nem tudom h valahogy megtörtént elvette... utána amikor mennem kellet haza és elmentem elmondta h amúgy ő nem akar semmit és nem vette el a szuzesegem mondom kosz persze végül letiltott és rájöttem h csak megbasszot és ennyi voltam neki! Kérlek ne bántsátok tudom hülye vagyok meg minden de szerintetek hogy dolgozzam fel lelkileg h én csak arra kelletem és hagytam mert hittegetett...ja és ovszerrel csináltuk ugye nem lehettek terhes?

2021. jan. 11. 21:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%
Ez jó tanulság... A srác csak szexet akart, és ezért volt jófej, te meg fiatal vagy, és naiv. Van ilyen, aki csak kalandot akar. Nézd a szüzességed nem kaphatod vissza, ezen kár kattogni. A jövőben valószínűleg óvatosabb leszel, és mersz majd nemet mondani. Az mindenképp jó, hogy óvszert használtatok, ha nem szakadt ki, és nem vette le, akkor valószínűleg nem vagy terhes. A jövőben is figyelj az óvszerre, ez nagyon fontos. Máskor kicsit több időt kell szentelni az ismerkedésnek. Végülis ha nem volt rossz élmény, akkor nincs baj. Hidd el, jön még jobb srác az életedbe.
2021. jan. 14. 18:58
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen igazából igen,nm volt rossz élmény, és ő óvszer nélkül akarta csak én mondtam h az nélkül nem, legalább jobban figyleni fogok ez igaz:))
2021. jan. 15. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!