Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majd lesz valakim?
14 éves koromban volt az elő kapcsolatom. Utána 15 évesen a leghosszabb kapcsolatom. Tavaly ért véget májusban. Most meg már másfél éve, hogy egyedül vagyok. 17 vagyok és az osztályból csak nekem nincsen kapcsolatom. Minden lánynak van alakulója vagy párja csak nekem nincsen.
Most lett vége egy fiúval,máfél hét beszélgetés után a beszélgetés, mivel bókolt nekem és en gondoltam küldök magamról egy képet neki amin elég szépnek éreztem magam és az előtt megkérdeztem a fiú barátaimat mit gondolnak a kepről és megmondták, hogy nyugodtan elküldhetrm neki mivel jó a kep.
Miután elküldtem, már nehezebben írt vissza és nem mondta nekem azt, hogy szép lennék a képen. Nem írta le, hogy bejövök neki.
Aztán egy pár napja történt. Nagyon rendes és korrekt egy fiúnak tűnt nekem és ezért éltem bele magamat, hogy hátha végre egy rendes fiú amelyik nem csak a szexet alarja tőlem ugyanúgy mint ebben a másfél évben a fiúk. Aztán már nem beszélgetünk… Nagyon a taplón vagyok, hogy ennyire csúnya lennék? Nagyon de nagyon magam alatt vagyok. Már napok óta csak sírok és nem tudom megérteni, hogy miért én kerültem be abba a sorsba, hogy én legyek a csúnya lány.
Csalódtam magamban… nagyon…
Eljutottam jelenleg egy olyan pontba, hogy már szeretnék kapcsolatot, mert hiányzik, hogy mondjam a szüleimnek, hogy találkozok a barátommal és elkészülök este és szépen kiöltözök.
Nagyon reménykedtem, hogy hátha ő jobb lesz, de nem tudom miért volt ez. Olyasmi képet küldtem neki, mint a profilom. Ugyanaz majdnem csak más blúzban.
Vajon majd megkapom azt akinek szép leszek vagy majd egyszer valaha lesz kapcsolatom már?
Elnézést, hogyha nem érthető valami, nem vagyok magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!