Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mi történhetett?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi történhetett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

Volt egy srác akivel elég sok ideig beszéltem az interneten és végül találkoztunk a talin minden rendben volt meg volt a vonzalom és a közeledés egymás iránt aztán mikor hazaért irt egyből minden normálisan ment egy ideig majd később azt mondta, hogy kicsit másabbul nézek ki mint a képeken de nem rossz irányba csak másabb amit nem értek hisz nem használok filtereket és semmit a fényképeimre és végül ott lyukadtunk ki, hogy azt mondta nem vagyok szép.

Na most én nem egoizmusból mondom ezt mert tudom az értékeim és sokszor van olyan, hogy az emberek mondják hogy szép vagyok élőben és megdicsérnek akár ismeretlenek is szóval nem érzem magam csunyának. Valamint ugy gondolom akihez nem vonzódunk nem próbálunk testileg közeledni hozzá és stb. az lett a vége, hogy megmondtam neki, hogy akkor ha nem talál vonzónak akkor ne folytassuk a dolgokat.

De nekem valami furcsa ebben az egészben szerintetek valóban ez az oka vagy esetleg valami más?

nov. 2. 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Na ezt én se egészen értem
nov. 2. 11:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy csak te érezted a talin a vonzalmat és a közeledést? Lehet ő csak színlelt. Bár elég beszari, hogy a visszajelzést neten közölte.

Akkor is ha szép vagy, lehet nem mindenkinek vagy ugyanolyan szép. Ezért mondják azt hogy a szépség relatív.

16l

nov. 2. 16:25
 3/3 anonim válasza:

Az ember élőben akkor is más képeken mint szemtől szembe, filter ide vagy oda.

Legalább nem fecsérelte az idődet!

nov. 7. 21:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!