Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiszteletlenség elkérni egy Instagram elérhetőséget?
Sziasztok mai nap elkértem egy lány instagramját a suliba és vázolom a beszélgetést (É= Én. L= Lány)
Épp ki jött a wcből a lány kb egy 5 méterre lehetett a wctől és oda mentem hozzá.
É: Szia bocsi a zavarásért elkérhetném az instagrammod?
L: Hátra dől egy kicsit és rám néz furcsán. Nem így megyünk oda egy lányhoz ez tiszteletlenség. És miért kéred el?
É: Tiszteletlen voltam? Egyébként azért mert megtetszettél. Legközelebb úgy mondjam hogy el jössz e egy randira?
L: Valami ilyesmit.
Rám néz és realizálom hogy hagyni kéne a beszélgetést mert bunkó, így hát el megy mind kettőnk.
Kövi nap a hátamat megsimogatja szó nélkül.
Most akkor valaki segítsen miért voltam tiszteletlen vagy csak az egoja nagy a lánynak (a lány 10/6 volt csak önbizalom fejlesztés miatt kértem el az instáját)
És így is béna voltam
És akkor mit érsz azzal a szarral ha elkérted?
Persze hogy bunkóság volt mert ő azt látta nem is érdekel kicsoda csak egy profilt akarsz látni róla.
Egyébként sem voltál az esete.
Nem igazan tiszteletlenseg, de nem celravezetö es emellett tul gyors.
Nem mindenki szereti csak ugy ismeretlennek megadni az elerhetöseget.
Persze erthetö hogy megtetszett,de a lany meg bekepzelt es bunkon reagalt, valoszinüleg nem is jöttel be neki, Felsöbbrendünek hiszi magat, az ilyennel nem erdemes foglalkozni.
"É: Tiszteletlen voltam? Egyébként azért mert megtetszettél. Legközelebb úgy mondjam hogy el jössz e egy randira?
L: Valami ilyesmit."
Ember, nem bunkó volt veled, hanem konkrétan kijelentette, hogy elmenne veled randizni.
Az első mondata egyértelmű baromság, de ezek után lehet hogy bejöttél neki.
Én egy ilyen köcsögösködő stílus után kurvára offolnám a csajt, mert egyből hülyének nézett.
(a lány 10/6 volt csak önbizalom fejlesztés miatt kértem el az instáját)
És így is béna voltam
Gondolod kotelezo valakinek megadni az instajat vagy elmenni veled randizni,mert szerinted csunyabb nalad? Szerinted nekik kapni kell az alkalmakon?
Fura egy felfogasod van.
"(a lány 10/6 volt csak önbizalom fejlesztés miatt kértem el az instáját)"
Egy világi tapló vagy.
Kiváló incel lesz belőled.
Te 🍆👒
Egy világi tapló vagy.
De sajnos a csajnak bejössz, mivel nem tudja, hogy 10/6-nak tartod.
Vagy ha még tudja is, akkor hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!