Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell ismerkedni instagrammon, elég ha belikeolom a képeit?
Nehezen tudok ismerkedni mivel nem merek odamenni szép lányokhoz és nagyon félek de van egy lány és belikeoltam instan a kepet de nem reagált rá.
Mit tegyek?
19/F
Ő nem tudhassa, hogy miért likelted be a képeit. Ez most pont úgy néz ki, mintha egy lány bekövet azért, mert tetszel neki. Nos, ebből te nem tudhatod, hogy miért is követett be téged, viszont ha te elfogadod és visszaköveted, ő attól a perctől arra fog várni, hogy ráírj.
Megjegyzem, nekem is a semmiből egyik Instagram követőm belikelte a létező összes képem ami fent volt. Megnéztem az értesítést és folytattam tovább a dolgom. Ha lépni szeretnél ne így csináld. Írj rá bátran mielőtt más megteszi helyeted.
19 évesen olyan vagy mint valami óvodás. Instagram, lájkok, már megint ezek...
Ne a közösségi médián akarj ismerkedni főleg ne az instagramon! Amúgy meg mire gondoltál, ha össze is jön valami előbb utóbb találkoznotok kell és ott minden ki fog bukni.
A valóságban keresgélj! Tudom, hogy kényelmetlen de hogyha ennyire beszari vagy akkor nem fog történni semmi.
- Mindenek előtt olyan csajt keress, akinek nincs 500-nál több követője.
- Legyen kint rólad legalább 2-3 kép, különben nem fogja tudni a lány, hogy ki érdeklődik iránta. (Ha ezt nem akarod, akkor buktad is az egészet)
- Kövesd be és lájkold néhány (2-3) olyan képét, amire kevesebb reakció érkezett.
- Ha a csaj visszakövet, vagy visszalájkol, akkor mehet neki az üzenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!