Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek szégyenlős, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szégyenlős, vagy csak játszik velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van a suliban egy kiszemeltem, aki nagyon tetszik (úgy vettem észre, hogy ez kölcsönös)

Nemrég leszólítottam, és beszéltünk pár szót.

Nagyon erős rúzst használt, én mondtam neki, hogy felesleges ezt használnia, mert anélkül sokkal csinosabb. Ezután 1-2 nappal, amikor suliban láttam, nem rúzsozta ki magát, és arra hivatkozott, hogy "elfelejtette".

Eddig minden rendben, viszont pár napja megnéztem az instáját, és amikor ránagyítottam az egyik képére, véletlen besziveztem azt. Nyilván utána vissza is csináltam, de az értesítés kiment neki.

Ma találkoztam vele ismét a suliban, de én 1 barátommal beszélgettem, a hölgy távol volt, és elment volna köszönés nélkül mellettem, ha én nem köszönök rá.

Ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem, hogy csak szimplán rossz napja volt, vagy ignorál és kíváncsi a reakciómra, vagy azt várja, hogy megint többet beszéljünk kettesben, vagy miért történt az, hogy csak így elment mellettem?

Ui: amikor először elbeszélgettem vele, kettesben voltunk, és szerintem jót beszélgettünk.

Nyilván nem érdekelne alap esetben, hiszen szerencsére vonzónak tartanak a nők, de ez a hölgy nekem nagyon különleges, és szeretném jobban megismerni őt.

Szóval van valami tipp, hogy miért nem köszönt ő előre?

Ó, illetve ez nem az első alkalom volt.

szept. 30. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet akkor mégsem érdekled annyira. Egyebként próbálj meg vele beszélgetni, aztán abból hátha kiderül mik az intenciói
szept. 30. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Mivel ő a nő, szerintem evidens, hogy te köszönsz neki előre.
szept. 30. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Ez elég kevés infó. Többször kéne vele beszélned, hogy elinduljon valami.
szept. 30. 21:35
 4/5 SZTANN ***** válasza:

Hogy képzeled, hogy ő köszönjön neked előre ?! Mindig a férfi köszön, a hölgy csak visszaköszön.

(A szívecskézés "véletlenül", majd azonnal visszavonás - bocsi, elég sete-suta jelzés. Akármire is gondolhat belőle, de esetleg észre se vette. Értelmetlen volt. )

Az egész kis történet még nagyon semmi - és semmi sem utal sem elfogadásra, sem elutasításra. Légy barátságos, figyelmes - köszönj előre, mosolyogva, kedvesen! - aztán kiderül, ő barátsággal, figyelemmel viszonozza-e.

okt. 1. 16:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha beszivezel egy lányt, aki tetszik minek vonod vissza?

Mégsem tetszik? Akkor hagyd.

Nem akarod, hogy megtudja? Akkor hagyd, majd más fiú ráhajt és megszerzi.

okt. 1. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!