Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fölösleges ‘’próbálkozni’’?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nekem nagyon bejön és róla álmodozom, viszont egy gond van ezzel hogy az exem egyik legjobb barátnője. Egyébként az exemmel 3 évig voltunk együtt, se veled se nélküled kapcsolatban. Nyilván nehezen merek lépni a lány fele mert félek hogy egy nagyon nagy bakit lövök, egyik barátom szokott beszélgetni hívásozni velük nyilván meg kértem hogy vegyen be a csoportba és hátha közelebb tudok valahogy a lányhoz kerülni. Próbáltam gyengéden flörtölgetni a lányt persze amikor nem volt hívásban az ex barátnőm, igazából azt vettem észre rajta hogy nem zavarja. Végen valamiért ketten maradtunk bent és hát mi is készültünk már aludni, azt mondta nekem hogy majd beszélünk és elköszönt. Kicsit felcsillant a szemem és elkezdtem kb örömömben ugrálni😆, nagyon sokat agyalok hogy rá írjak e vagy inkább engedjem el, én magam se tudom. Egytől félek de nagyon és csak ez az egy dolog gátol meg hogy elküldi az exemnek hogy rá írtam és kapom majd az oktatást hogy én ezt hogy mertem meg csinálni :/ . Ha valaki hasonló cipőben járt, vagy ő mit tenne a helyembe azt nagyon megköszönném!szept. 9. 02:53
1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy kb 4 éve ezzel a lánnyal ‘’kavartam’’ de akkor jött képbe az exem és ez miatt lett vége, de attól függetlenül szerintem nem volt sose rossz a viszonyunk. Meg amit ki felejtettem amikor vége lett a kapcsolatom az exemmel abban is biztos vagyok hogy minden patkánynak elhordhatott neki és talán rossz be nyomást keltek neki (helyesírásért ne haragudjatok ha nem figyeltem!)
szept. 9. 02:59
2/4 Szabi15 válasza:
Az exed miatt ne aggódj. Vége van, mostmár azzal jössz össze akivel akarsz. Ha zavarja is, ha a barátnője is. Jól értettem, hogy és leírt esetben az exedtől kapnád az oktatást? Mert akkor tiltsd le. (Csak vicceltem) De tényleg, nincs köze hozzá, most azt feltételezem ebből hogy jóban vagytok, na, akkor ez így marad akkor is ha zavarja, vagy lesz egy kis ,,fejmosás", sértődés, de majd ez lesz ami elválaszt a csajtól? Ne már.. inkább azon érdemes gondolkodni tényleg, hogy az új csaj akarna-e így, a részéről lenne problémásabb, ez olyan minthogy mi fiúk sem megyünk a tesóink exére (ó dehogynem). De a lányok is ugyanolyan önzőek mint mi, ha nem jobban, (több lányt láttam átgázolni a barátnőjén egy pali miatt, mint fordítva), ezt csak ezért mondom, véletlenül sem szeretnék általánosítani. Így tehát ha a lánynak amúgy bejössz, őt sem fogja érdekelni az exed/barátnője/közös barátotok vagy micsoda. Így azt mondanám, hogy ugyanúgy fűzögesd, mintha nem az exed legjobb barátnője lenne, vonatkoztass el az exedtől. Nem azért szakítottatok, hogy még utána is befolyásolja az életed. Az új lánynak meg még lehet, hogy izgalmasabb is lesz így, ez amennyire ad mínuszt, pluszt is. Szóval ha férfi vagy, meg kell próbálni én azt mondom. Ha nem sikerül akkor nem sikerül, ha nem próbálod meg nem is fog. Gyűjtsd a tapasztalatot. És véletlenül se híreszteld hogy ugráltál örömödben, legalábbis a közös társaságban semmiképpen.
3/4 anonim válasza:
"kapom majd az oktatást hogy én ezt hogy mertem meg csinálni" - Akkor szépen kiröhögöd és továbbállsz. Nehogy már ettől félj... Ez a két lány dolga, majd ők egymás közt megbeszélik.
4/4 anonim válasza:
Nem értem a problémát. Miért kell túlgondolni? Az, hogy az exed mit gondol nem teljesen irreleváns? Semmi köze az életedhez konyorgom. Ha ilyen toketlen vagy ne is probalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!