Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívjam harmadjára is találkozni vagy már fölösleges?
Szerdan volt egy talalkozom egy lannyal es annak ellenere hogy csak beszelgettunk meg szorakoztunk mind2-en jol ereztuk magunkat.
Masnapra a lany el is hivott hogy menjek vele es a barataival iszogatni.
Mondtam hogy elmegyek de csak miatta, sajnos ez a talalkozo mar egyaltalan nem sikerult jol.
Az elejen meg jol elvoltunk egymassal, viszont ahogy megerkeztunk a barataihoz, nem tudtunk egymassal annyit foglalkozni mint akartuk
Majd vegul dontottunk hogy eljovunk, viszont sietos volt kicsit a hazaut es latta rajta hogy nem minden okes, alapbol szet esve mentem el az este de en mindenkepp vele akartam lenni, raadasul meg az elkoszones sem ugy ment ahogy terveztem hogy erjem el az utolso buszt ami vegul pont elment elottem.
Amugy a lanyon egeszvegig latszott h nez engem es oda van ertem, meg az egyik haverja is mondta nekem amikor beszeltem vele meg hogy csokoljam meg amit terveztem az este vegere de vegul azon kivul hogy hazakisertem, mind2onk tudtaval hogy akar le is keshetem a buszt nem volt semmi.
Van ertelme elhivnom egy harmadik talalkozora ahol mar lepnek is mindenkeppen mar ha eljonne, vagy mar meg sem probaljam ezek utan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!