Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti melyik alkalmazáson ismerkedtek?
Figyelt kérdés
Melyiknek örülnétek jobban ha Facebookon vagy Instagrammon jelöl be egy lány?
Használjátok egyáltalán a facebookot?
Még fontosabb, melyikre reagáltok?
16-20 éves korosztály érdekelne.
aug. 29. 13:14
12/19 anonim válasza:
A bejelölés az jó dolog, csak tudod, ha nő jelöl férfit, akkor 99% kamu, lehúzó, adatlopó profil.
Szóval beszélgetni kell vele, és értelmesen, és nem csak várni.
13/19 anonim válasza:
A nő a kamu ilyenkor, és ezért a férfinak kell nagyon vigyáznia, ha ismeretlen nő bejelöli.
14/19 A kérdező kommentje:
Jahh értem, nem tudtam. Köszi a válaszokat.
aug. 29. 20:37
15/19 anonim válasza:
Én instán csináltam egy ideig, nem is volt rossz, de összességében nem érte meg a belefektetett energiát.
16/19 anonim válasza:
14 igen altalaban kamuk jelölgetik a ferfiakat, de ha van több twrmeszetes keped is kint es lecsekkolhato vagy hogy nagy esellyel nem vagy kamu akkor szeirntem vissza jelöl es megkerdezi ki vagy meg miert jelölted be
17/19 anonim válasza:
A mai társkeresőkön 100-ból 1 ember talál párt.
Instán, vagy személyesen.
18/19 anonim válasza:
Ha bejelöl egy ismeretlem általában ráírok és megkérdezem honnan ismerjük egymást. Ha nem reagál 1 hónapig én törlöm a kérelmét is. Ha nem ismerjük egymást, nem jelzi a szándékait csaknpl új vagyok ismerősöket kerekek, akkor további jó keresgélést, szia! A facen is lehet ismerkedni, de ismertesd a másik féllel a szándékaidat.
18/F
19/19 anonim válasza:
Én ask.fm-en találtam rá a páromra😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!