Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet értelmes lányokkal ismerkedni? 18/F
Társkereső alkalmazások esetleg pl Tinder?
Buliban vagy máshol?
Suliban, munkahelyen, baráti társaságban, ismerősök álltal, ha van hobbid és eljársz otthonról akkor ott.
Amiket felsoroltál ott rendes barátnőt nem találsz.
Persze vannak kivételek :)
Értelmes lányokkal inkább a természetben kocogva, azaz kimész egyet futni a parka, Margit-szigetre, városligetbe, vagy akár bulikban.
A tinder azaz internetes platformok néha lehetnek becsapósok is, mert néha interneten nem mindig tudhatod, hogy milyen ember van a másik vonalban.
Na meg interneten az emberek 80%-a nem a valós énjét mutatja, hanem próbál minden jött-menteknek megfelelni.
Először is az ismerkedést nem szabad erőltetni, mert ha az ember olyan dolgon erőlködik, ami úgysem jön össze, azzal lehet, hogy csak annál inkább lefelé süllyed. Mindent a sorsra, kell hagyni, ami megvan írva, úgyis befog következni, csak idő kérdése.
Lehet majd pont akkor fog egyszer csak bevillani a szerencse, amikor az ember pont nem számít rá. Azaz pont akkor jön majd váratlanul a kellemes becsapódás.
5-ös vagyok az előtted lévő.
A sorsban kell bízni, mert az ember hibázhat, de a sors nem.
Egyetértek, az ember hibázhat. Volt nekem is még áltisuli felső tagozatban egy sz. kapcsolatom, a végén derült csak ki, hogy végig megjátszotta magát, csak úgy simple lelépett, azóta se oldott fel még FB-n sem.
Azóta letettem a lányozásról, de így 5 évvel később most már én is kezdem hiányolni a szerelmet. Ami akkor jött magától, most, amikor igazán vágyom az ilyesmire, nem jön csak úgy ripp-ruppból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!