Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti melyik alkalmazáson...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti melyik alkalmazáson ismerkedtek?

Figyelt kérdés

Melyiknek örülnétek jobban ha Facebookon vagy Instagrammon jelöl be egy lány?

Használjátok egyáltalán a facebookot?

Még fontosabb, melyikre reagáltok?

16-20 éves korosztály érdekelne.

aug. 29. 13:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
49%
Szia 65 éves vagyok. mi az a facebook meg az instagramm? Az én időmben odamentem azt bemutatkoztam, nem tudom hogy a mai világba hogy megy de egy próbát megér
aug. 29. 13:18
 2/19 anonim ***** válasza:
78%

Én 39 vagyok, és nekem nincs Instagramom.

Én társkeresőkön számítanék ismerkedni vágyó megkeresésekre, mint pl Tinder, Badoo, Jaumo, Randik.hu, Vagyaid.hu hirtelen ezek jutottak eszembe…

aug. 29. 13:39
 3/19 anonim ***** válasza:
64%
Véletlenül nem az a csaj vagy, akinek nem reagált a srác az üzenetére, ezért újra rá akar írni?
aug. 29. 13:40
 4/19 anonim ***** válasza:
39%
Egyiken se lehet nőt szerezni
aug. 29. 13:49
 5/19 anonim ***** válasza:
79%
Csakis személyesen. Sport klubban, táncos eseményeken.
aug. 29. 13:55
 6/19 A kérdező kommentje:
3 -as Nem nem az a csaj vagyok :)
aug. 29. 14:17
 7/19 anonim ***** válasza:
94%

Eddig facebookon de az mar eleg elavult erre.

Szemelyesen a legjobb.

De mivel instat nem hasznalom es szemelyesen sincs sok lehetösegem igy marad az.

De igazabol barhol ahol lehetösegem van ra.

Vagy akar itt is irhat aki szeretne :)

aug. 29. 14:46
 8/19 anonim ***** válasza:
87%
1-es, igazad van, én is szeretek odamenni és bemutatkozni, csak a sok félrenevelt csajszika ahelyett, hogy megtisztelve érezné magát, egyből vagy agyonra rémül, vagy rám ront hogy zaklatás, egyszóval kifordult a világ... Tisztelet a kivételnek. Menjen akkor feleségül az ilyen a mobiljához meg a füldugójához, vagy az instájához meg a facebookjához.
aug. 29. 16:38
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
És hasznos dolog a közösségi oldal. Kezdeti lépésekre, megtalálásokra, távolság áthidalására, kapcsolattartásra - DE (!!!), nem arra, hogy ez legyen az elsődleges és ne akarjon valaki élőben kommunikálni, mert AZ AZ elsődleges. Az ÉLŐSZÓ.
aug. 29. 16:40
 10/19 A kérdező kommentje:

Természetesen én is így gondolom.

Nem vagyok telefon függő csak egy olyan srácot próbálok bejelölni akit nem ismerek, hogy legalább tudja hogy létezem. Aztán reménykedni hogy ír vagy vmi ilyesmi. Netán beszélgetni, randizni.

Nem internetkaocsolatot keresek, sőt igazából nem is keresek kapcsolatot, csak megkérdezni hogy fiúk egyáltalán tulajdonítanak -e jelentőséget egy bejelölésnek.

aug. 29. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!