Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, első randin hová viszitek a lányt?
Figyelt kérdés
Írjátok meg azt is h hány évesek voltatokaug. 14. 17:20
2/17 anonim válasza:
Ahova a lány szeretne menni.
Én a csendesebb dolgokat szeretem: park, játszótér, séta valahol, erdő is játszik, ha vevő a morbid dolgokra akkor még temető is.
De mint mondtam, ha a lány be akar ülni valahova, akkor beülünk valahova.
3/17 anonim válasza:
Bevált kombó!
Lőtér, majd cukrászda/étterem, utána PATIKA!!!, ahol veszek krémet a szomszéd kerekesszékes néninek, aki nem kérte, de elfogadja, és így ő is örül, a lány meg látja, hogy mennyire szociálisan érzékeny vagyok. Utána séta a várban, naplementével. Így kap adrenalit, étkezést, romantikát, könnyeket.
43/KAN
4/17 anonim válasza:
Amikor 15 éves voltam, az első alkalommal egy cukrászdába mentünk, ahol ettünk és ittunk egy franciakrémest kólával, majd sétáltunk a városban és hazakisértem, majd elbúcsúztunk egymástól a következő alkalomig.
7/17 anonim válasza:
Én uszodába vittem az első lányt elsőre.
16-17 lehettem?
Már nem emlékszem pontosan…
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!