Vinnétek/viszitek még biciklin első gyerekülésben ilyen időben a babát?
Vagy már csak azok, akiknek hátsó ülése van, mert ott azért javarészt védve van az anyuka által a gyerkőc.
Most 20 hónapos a fiam, de nem tudom eldönteni, inkább afelé hajlok, hogy nem viszem, egy jó pár hete nem is bicajoztunk már ezért.
Esőbe, fagyba, télen, nyáron 2 éve elől ül a kisebb. 13 hónapos kora óta. Ha esik az eső, be vagyunk esőruhába öltözve, persze ő a legvizesebb. Ha fúj a szél, mindig "nyomom" lefele a fejét, hogy ne teli arcba fújja. -13 fokig biciklizünk, utána gyaloglás. Tavaly legalábbis így volt.
Megjegyzem nem beteges. Szeptemberben kezdte az ovit és még egy napot sem kellett hiányoznia eddig!!!!!!
Hátul viszem a 21 hónapost.
Ha első ülésem lenne csak, ott is vinném, mert valahogy közlekedni kell.... Jól beöltöztetve, esetleg egy sálat óvatosan a szája elé tenni, a sapkát meg lehúzni a szemöldökéig, kesztyű, bundás cipő stb. Nagy szélben persze meggondolnám, de nagy szélben a babakocsiban, gyalog is ugyanúgy megfázhat, igaz, biciklivel tényleg gyorsabban megyünk, de esetleg lehet kicsit lassítani.
Viszont ha nincs szél, eső, hó, akkor szerintem nyugodtan lehet bringázni, nem állhat meg az élet. A buszon pl. szerintem rosszabb, mert hirtelen melegbe a hidegből (már ahol fűtik a buszokat), majd újra hidegbe + nálunk elég sok beteg, orrfolyós, tüsszögős is van mostanában a buszon, és alig lehet elférni is, nagyobb eséllyel szedne össze ott valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!