Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Első csók mikor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók mikor?

Figyelt kérdés

Találkozgatunk egy ideje egy lánnyal, és úgy érzem, hogy mindketten ugyanazt érezzük egymás iránt. Gondolkoztam, hogy egyszer megcsókoljam, de nemtudom mikor és milyen körülmények között

Valami ötlet? Tanácstalan vagyok.:/

17F

aug. 13. 18:33
 1/8 anonim válasza:
100%

Elsosorban azt javasolnam, hogy akkor kezdj el majd ezen agyalni, amikor nincs tul sok ember korulottetek, mivel az szamotokra is meg fogja konnyiteni a dolgot es talan kevesbe lesz kellemetlen.

A masodik tanacsom az lenne, hogy alapjaraton szerintem egy jo elso csok alapja az egy hosszu szemkontaktus, amivel tulajdonkeppen kommunikáltok egymassal. Ha latod a lanyon hogy nem szakitja meg a szemkontaktust, valamint nem tavolodik el a csok gondolatatol, akkor csak szimplan go for it.

A csok reszet meg ugye nem szabad tulgondolni. Nem az a lenyeg, hogy tokeletes legyen.

Sok sikert!

18L

aug. 13. 18:48
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Az egyik randi végén, valami csendes helyen.
aug. 13. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Igazából az 1-es mindent leírt, amit tudni kell.
aug. 13. 19:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp amikor csak kettesben vagytok,ahogy előttem is írták. Sokakat zavar ha ez világosban történik,mert ugye a gátlások.. nézzétek meg az augusztusi csillaghullást,az totál felejthetetlen romantikus első csók lenne.
aug. 13. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

szia! leírom a mi sztorinkat!

mielőtt összejöttünk volna párom egyszer megvárt munka után (ekkora bennem már tudatosult hogy bejövök neki) és búcsúzásképp adott nekem egy arcrapuszit (mert nem mert megcsókolni). rá egy hetére, amikor már tutibiztos voltam abban hogy igen ő kell nekem akkor fogtam magamat és én kezdeményeztem lányként az első csókunkat.

valahogyan, ha nem is mered elsőnek a szájra adni, próbáld meg az arcát megpuszilni. szerintem az úgy komfortosabb. aztán ha a lánynak is leesik hogy tetszik neked akkor kezdeményezni fog. sok sikert hozzá!

aug. 13. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
17%

Ragadd meg a tökeidet és csókold meg!

Elszalasztod a lehetőségeidet. Utána az lesz határozatlan vagy és nem tudsz döntést hozni.

aug. 14. 03:11
 7/8 MDora01 válasza:
100%
En mint lany azt tudnám neked tanácsolni hogy a lányok szeretik a hirtelen jott, spontán dolgokat. Legalább is én személy szerint. De ezt te tudod. De ha egy kicsit tudtam segíteni annak örülök.en azt javaslom h vágj bele
aug. 15. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Búcsúzáskor nagyon jól jön ki.
aug. 16. 13:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!