Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell ,,kikérni” egy lányt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell ,,kikérni” egy lányt?

Figyelt kérdés

Jó, most tudom, ez elég béna nak hangzik, de komoly a kérdés.

Van egy lány, akivel többszöri találkoztunk,(randira mentünk), és most fogunk találkozni és meg szeretnek kérni hogy legyen a barátnőm. Nem ezekkel a szavakkal persze, de ilyen szituálciokban teljesen kezdő vagyok, ő lenne az első, és úgy érzem le fogok fagyni.

Úgyhogy nagyon várom az ötleteket!!

(Mind2en 16 évesek vagyunk)

aug. 12. 22:11
 1/7 milesahegyrol._ ***** válasza:
100%

A lényeg. Ha a lánynak is tetszel, akkor mindenképp add a tudtára, hogy te azt szeretnéd, hogy a barátnőd legyen. És mivel többször is voltatok randizni, ezért elég nagy esélyed van. Na de a legfontosabb. Csak is saját magad add. Tehát úgy kérdezd meg tőle, ahogy te azt gondolod. Egy önálló mondatot a fejedből sokkal jobban értékel, mint az előre betanultat, amit itt írt bárki. Lehet, hogy béna lesz szerinted, de ha tényleg tetszel a lánynak és szeret, akkor mindenképp igent fog mondani. Azonban én kíváncsi leszek, hogy mi lesz a végén, sok sikert!

Egyébként 16/F voltam

aug. 12. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
9%

Na szóval egyszerű mint a karikacsapás.

Legközelebb bedobod őt a mélyvízibe.

Itt vagyok én a tökös legény,

nem is olyan nagyon szegény és szerény,

Bejövök neked, vagy menjek a csába?

Mert ha igen, szívesen benéznék a jó kis pics@dba

Legyél a csajom most vagy soha,

Ne légy velem elnéző vagy ostoba!

Tele vagyok dohánnyal, megveszek mindent

Neked nincs más dolgod, mint letolni a bugyid itt lent

kb ennyi és elválik tiéd a bula vagy sem

aug. 12. 23:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez úgy van, hogy amennyiben tetszel neki, bárhogy kérded meg, bele fog menni. Ha meg nem jössze be neki, lehozhatod a csillagokat is, nem fog összejönni veled.
aug. 13. 00:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a (z értelmes) válaszokat!

Most aludtam rá egyet, kevésbé vagyok ideges emiatt, és tudom hogy az érzéseimet kell meg vallanom neki, de most már biztosabb is vagyok magamban, szerintem sikerülni fog. Írom majd a fejleményeket!

aug. 13. 09:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá!:D
aug. 13. 09:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem is írták, légy őszinte és ne aggódj, ha te is bejössz neki úgyis igent mond, még ha egy kicsit belebakizol is.
aug. 13. 11:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ciki megkérdezni,hogy ő hogy is tekint rád. Hivatalos-e vagy sem.

Ne izgulj! 😉

aug. 13. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!