Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell ,,kikérni” egy lányt?
Jó, most tudom, ez elég béna nak hangzik, de komoly a kérdés.
Van egy lány, akivel többszöri találkoztunk,(randira mentünk), és most fogunk találkozni és meg szeretnek kérni hogy legyen a barátnőm. Nem ezekkel a szavakkal persze, de ilyen szituálciokban teljesen kezdő vagyok, ő lenne az első, és úgy érzem le fogok fagyni.
Úgyhogy nagyon várom az ötleteket!!
(Mind2en 16 évesek vagyunk)
A lényeg. Ha a lánynak is tetszel, akkor mindenképp add a tudtára, hogy te azt szeretnéd, hogy a barátnőd legyen. És mivel többször is voltatok randizni, ezért elég nagy esélyed van. Na de a legfontosabb. Csak is saját magad add. Tehát úgy kérdezd meg tőle, ahogy te azt gondolod. Egy önálló mondatot a fejedből sokkal jobban értékel, mint az előre betanultat, amit itt írt bárki. Lehet, hogy béna lesz szerinted, de ha tényleg tetszel a lánynak és szeret, akkor mindenképp igent fog mondani. Azonban én kíváncsi leszek, hogy mi lesz a végén, sok sikert!
Egyébként 16/F voltam
Na szóval egyszerű mint a karikacsapás.
Legközelebb bedobod őt a mélyvízibe.
Itt vagyok én a tökös legény,
nem is olyan nagyon szegény és szerény,
Bejövök neked, vagy menjek a csába?
Mert ha igen, szívesen benéznék a jó kis pics@dba
Legyél a csajom most vagy soha,
Ne légy velem elnéző vagy ostoba!
Tele vagyok dohánnyal, megveszek mindent
Neked nincs más dolgod, mint letolni a bugyid itt lent
kb ennyi és elválik tiéd a bula vagy sem
Köszönöm a (z értelmes) válaszokat!
Most aludtam rá egyet, kevésbé vagyok ideges emiatt, és tudom hogy az érzéseimet kell meg vallanom neki, de most már biztosabb is vagyok magamban, szerintem sikerülni fog. Írom majd a fejleményeket!
Szerintem nem ciki megkérdezni,hogy ő hogy is tekint rád. Hivatalos-e vagy sem.
Ne izgulj! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!