Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhivtam egy lányt talizni, azt írta, hogy sok a dolga, de valamikor megoldható. Van esély?
Van egy lány a munkahelyen.
(diákok vagyunk) Egy ideje együtt dolgozunk. Ritkán találkoztunk.
Eddig nem nagyon beszéltünk egymással.
Csak ritkán.Viszont múltkor voltam bent és feltűnően nézett. Aztan pár napra rá mentem dolgozni. Elkezdtünk beszélgetni. Elég sokat beszéltünk munka közben.
Volt érintés és. Főleg az ő részéről. Aztán ráirtam este.
Beszélgettünk. Másnap is, de nem sokat. Végül ráirtam hogy van e kedve találkozni munkán kívül. 20 ora után kaptam választ:"mostanába sok a dolga de valamikor megoldható".
Ezt a választ kaptam.
Nem igazodok ki rajta teljesen. Van nála esélyem, vagy nem nagyon. Próbálkozzak még?
23:09
Van aki tizenkétórázik és időt tud szánni, hogy találkozzon a párjával. Egy darabig mindenkire lehet és kell is várni, de mihelyst azt érzed, hogy semmi nem történik ott helyben be kell fejezni mert csak az idődet és az energiádat pazarlod rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!