Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedjünk strandon?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjünk strandon?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy mit csináljak a strandon ha egy srác hozzám dobja a labdáját? Mit lehet mondani a "semmi gondon" kívül ha nekem is bejön a srác? Ti hogy ismerkedtek strandon?

Megköszönném a válaszokat!

17l

aug. 11. 23:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
#12 Ilyenért nem törölnek ki semmit.
aug. 12. 19:15
 12/21 anonim ***** válasza:
77%
#12 Mit keménykedsz? Komolyan elhiszed, hogy ez egy fenyegetés? Xdd
aug. 12. 19:18
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ne válaszolj a 12-es embernek, ma már egyszer kitörölték a profilját.
aug. 12. 19:24
 14/21 anonim ***** válasza:
17 mennyire kellélettelennek lenned, hogy itt fenyegetőzz?🤣
aug. 12. 21:19
 15/21 A kérdező kommentje:
Ha már egyszer itt vagytok nem tudnátok legalább egy momdatot írni a kérdésemre válaszolva is? Légyszíves ... Ne itt vesszetek már össze, csak egy ártatlan kérdés volt.
aug. 12. 21:36
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak természetesen, add magad. Pl visszadobod neki, rámosolyogsz, kacsintasz rá egyet és megkérdezed, hogy te is játszhatsz? Nem nagy dolog, hidd el. Ha kell még ötlet, rám is írhatsz nyugodtan. :)
aug. 12. 21:44
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
aug. 12. 21:46
 18/21 anonim ***** válasza:
22%
dobd ki a strandról a labdát
aug. 12. 23:15
 19/21 anonim ***** válasza:
72%

Amúgy, miért nem lehetne érett emberek módjára kifejezni ezt?

Ha dob labdát, ha nem, ha valaki tetszik, nyugodtan odamehetsz amikor egyedül van vagy láthatóan nem zsongják körül a haverjai.

Köszönsz és megkérded, hogy pancsolás után nem lenne kedved veled egy narancslé mellett beszélgetni?

Tudom-tudom. Az emberek nem szeretik az egyenes és őszinte mondatokat, mert hogy néz már ki, hogy felnőtt módjára viselkedünk?

Játszuk a buta "7,5 másodpercig néztem és háromszor pislogtam, miközben a hajmat igazítottam" játékokat és várjuk a csodát.

Jó rendben, nő vagy és nem szeretnél egy "szia, tetszel, meghívhatlak valamire?" indítani, mert "hogy néz ki hogy "tálcán" kínálom magam?". De attól még beszélgetni, sétálni, meginni valamit vagy elmenni fagyizni még lehet.

aug. 13. 09:43
 20/21 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van! Végülis fölösleges várni arra, hogy majd megszólít vagy majd csinál valamit. Sokszor ezekkel a "játékokkal" nem megyünk sehová.

Köszi a válaszod.

aug. 13. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!