Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek ha a kiszemtem folyton társaságba van?
Online: Jelöld be, és kezdjetek el beszélgetni.
Ha nem jön be legyél kicsit trükkösebb: valamelyik képéről tegyél egy !kijelentést!, ami felkeltheti az érdeklődését. (Pl. ha van olyan képe, ahol víz van mögötte mondhatod, hogy "látom te se szeretsz vizes lenni" (tudom nem a legjobb példa, de kép nélkül nehéz...))
Élőben: Nyugodtan menj oda hozzájuk, és beszélgess velük. Itt arra figyelj, hogy ne csak a kiszemelteddel beszélgess, hanem a többiekkel is.
A nők rettenetesen fura lények. Megpróbálok segítenini hogy megértsd.
Annó hidd el keszegebb voltam mint te. Nekem se ment a csajozás! "De mikor nem foglalkoztam a nőzéssel csak éltem. ,azaz nem görcsöltem rá hogy mért nincs nőm,, olyan dolgok történtek velem amin magam is meglepődtem!
A szebbnél szebb nők kezdtek ki velem. Pedig csak beszélgettem velük unalmamban és , semmi hátsó szándékom nem volt feléük.
Egy tipp.. Ha nincs normális nő a környékeden menj arrébb egy várost vagy falut.Ott a új lappal kezdhetsz azt látják benned aki vagy ,csak ne baszd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!