Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek lányokkal nyáron? 16/F
Figyelt kérdés
Járok sportolni, de mind csak fiúkkal. Idén nyáron táborokba sem jelentkeztem, plusz óráim sem lesznek a nyáron. Szoktunk járni a haverokkal egymáshoz, meg strandra, de ezek nem a legmegfelelőbb ismerkedési helyek. Szerintem a strandon hülyének néznének. Idén tervezünk majd menni fesztiválozni is a barátokkal.2023. júl. 5. 00:07
2/13 anonim válasza:
Strandon és fesztiválon is simán lehet, bár az utóbbi esetében valószínűbb, hogy csak alkalmira találtok csajt.
3/13 anonim válasza:
A Balaton deli partja, itt sok baratnö, osztalytarsak összejönnek. A szomszedomban, Siofok mellett is a lany ket osztalytarsnöet lehivta a nyaralojukba, es harmasban jarnak fürödni.
5/13 anonim válasza:
Ha alkalmi, akkor buliban talalsz
6/13 anonim válasza:
Ne ismerkedj nyáron. Kivéve, ha csak dugásra mész.
7/13 anonim válasza:
Eheheh, hát ha nagyon alkalmi kell, akkor útszélen is találsz. :D
8/13 anonim válasza:
Ezt én is szeretném tudni, jó a kérdés!
Ha találunk még lányt, a sok fülhallgatós-okostelefonba bújós betorzult két lábon járó öntörvényű és zombit majmoló individuumok mellett
10/13 anonim válasza:
Ki volt az az agytröszt aki az 1 est lepontozta?! Írjál már privit! A strand PONT hogy jó hely ismerkedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!