Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg ennyire csúnya, k*rvás és plázacicás a szőkésbarna haj és kicsit barnásabb bőrszín? Természetes mindkettő, genetika, származás stb.
Olvastam Gyakori Kérdéseken, hogy nagyon csúnya, a cigány nők, a k*rvák, meg a plázacicák jutnak eszébe erről a fiúk többségének.
De nem lehet mit tenni ilyen esetben. Részben közel-keleti/észak-afrikai származás, részben európai.
Nagyon csúnyának tartanátok, ha egy lánynak barnásabb bőre, zöldeskék szeme és szőkésbarna haja lenne?
Tudom, hogy ez AI generálta kép, de ehhez hasonló külső, csak kicsit sötétebb szőkés hajjal, meg nyáron ennél picit jobban lebarnuló bőrrel: [link]
Nincs szoli, hajfesték vagy ilyesmi. Át kellene festeni sötétbarnára vagy valami hasonlóra? Valakinek csak tetszene... :-/
Meg persze egyáltalán nem plázacicás belső, helyette inkább a tanulás, olvasás, tánc, színészkedés, írás és versenysport, mint hobbi.
A plázacicákat én sem szeretem, mert többnyire nagyon buták, bár biztos van kivétel...
Hát a "négyvérűség" például okozhat ilyet teljesen természetesen... Apuka arab és részben zsidó származású berber, anyuka meg német és magyar. A líbiai nagyi meg eleve világosabb hajú.
Amúgy van olyan fiú, akinek tetszik a világos haj, világos szem, sötétebb (de fehér) bőr párosítás, ha természetes? :-/
Persze, hogy van. Sokan megőrülnek az ilyen adotságokért. De a legfontosabb az lenne, hogy te magad érezd azt, hogy jó csaj vagy és jól nézel ki. Amikor kimész otthonról néz bele a tükörbe és vedd észre, hogy szép vagy. Tudom az a kép nem rólad készült, de ha hasonló vagy akkor semmi gondod nem lehet ezzel.
Nem kell plázacica külsőt magadra venni, nem kell hogy a fél feneked kint legyen ahhoz, hogy szexi légy és különleges.
Az a lényeg hogy viselkedsz.
Persze ne légy rusnya de tudjál viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!