Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Tényleg ennyire csúnya,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tényleg ennyire csúnya, k*rvás és plázacicás a szőkésbarna haj és kicsit barnásabb bőrszín? Természetes mindkettő, genetika, származás stb.

Figyelt kérdés

Olvastam Gyakori Kérdéseken, hogy nagyon csúnya, a cigány nők, a k*rvák, meg a plázacicák jutnak eszébe erről a fiúk többségének.

De nem lehet mit tenni ilyen esetben. Részben közel-keleti/észak-afrikai származás, részben európai.

Nagyon csúnyának tartanátok, ha egy lánynak barnásabb bőre, zöldeskék szeme és szőkésbarna haja lenne?

Tudom, hogy ez AI generálta kép, de ehhez hasonló külső, csak kicsit sötétebb szőkés hajjal, meg nyáron ennél picit jobban lebarnuló bőrrel: [link]

Nincs szoli, hajfesték vagy ilyesmi. Át kellene festeni sötétbarnára vagy valami hasonlóra? Valakinek csak tetszene... :-/

Meg persze egyáltalán nem plázacicás belső, helyette inkább a tanulás, olvasás, tánc, színészkedés, írás és versenysport, mint hobbi.

A plázacicákat én sem szeretem, mert többnyire nagyon buták, bár biztos van kivétel...

aug. 9. 18:39
 1/10 A kérdező kommentje:
Sport: műugrás, korábban RG.
aug. 9. 18:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem.
aug. 9. 19:13
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem fiú vagyok, de ezzel nincs baj. Légyj önmagad és érezd jól magad. És most fogom kapni a mínuszokat, de a legtöbb gyakoris emberre nem szabad hallgatni. És ne idegeneknek felelj meg hanem önmagadnak. Ha kedvelnek ígyis elfogadnak
aug. 9. 20:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez sokkal inkább az összképtől, ruházkodástól függ. Ennyitől egyáltalán nem lesz k**vás senki, főleg ha még természetes is.
aug. 9. 20:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi gond, nekem nem ezek jutnak eszembe róla. Az említett kategóriáknak (cigányok, k*rva, plázacica) a viselkedése az irritáló. Mindegy, hogy néz ki az ember, ha a személyisége visszataszító az engem jobban zavar.
aug. 9. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is a viselkedés lenne a döntő, nem a kinézet. A barátnől például félig roma származású, eléggé látszik is rajta, de a világ egyik legrendesebb embere, ezért fel sem merült, hogy a származás (és az ebből adódó kinézete) miatt elhajtsam.
aug. 9. 21:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez mekkora hülyeség. Ilyet olyan fiúcskák mondanak aki igazán szép nőnél labdába se rúgnak.
aug. 10. 09:37
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát a "négyvérűség" például okozhat ilyet teljesen természetesen... Apuka arab és részben zsidó származású berber, anyuka meg német és magyar. A líbiai nagyi meg eleve világosabb hajú.

Amúgy van olyan fiú, akinek tetszik a világos haj, világos szem, sötétebb (de fehér) bőr párosítás, ha természetes? :-/

aug. 10. 19:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy van. Sokan megőrülnek az ilyen adotságokért. De a legfontosabb az lenne, hogy te magad érezd azt, hogy jó csaj vagy és jól nézel ki. Amikor kimész otthonról néz bele a tükörbe és vedd észre, hogy szép vagy. Tudom az a kép nem rólad készült, de ha hasonló vagy akkor semmi gondod nem lehet ezzel.

Nem kell plázacica külsőt magadra venni, nem kell hogy a fél feneked kint legyen ahhoz, hogy szexi légy és különleges.

aug. 11. 08:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Az a lényeg hogy viselkedsz.

Persze ne légy rusnya de tudjál viselkedni.

aug. 13. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!