Ajánlanátok olyan női frizurát, ami erőt, profiságot sugároz állásinterjúnál? Sajnos vékonyszálú, most még természetes szőkésbarna hajam van, mellig ér. 30 éves vagyok, hetero, férfi párom van! (Jó lenne, ha neki is tetszene :D)
Figyelt kérdés
2020. dec. 22. 20:11
1/10 anonim válasza:
Kivasalva? Vagy hátul a fele felcsatolva vagy összetűzve.
Szerintem a testbeszéd és a tudás többet fog jelenteni. :)
2/10 A kérdező kommentje:
Remélem :D A kérdést az ihlette, hogy a mostani munkahelyemen nem nézik ki belőlem a tudást. Persze lehet, hogy rossz a testbeszédem. Köszönöm a tanácsot! :)
2020. dec. 22. 21:00
4/10 A kérdező kommentje:
Wow, köszi! :)
2020. dec. 23. 09:58
5/10 anonim válasza:
Egy jól vágott Kleopátra vagy Bubi.
6/10 A kérdező kommentje:
Először én is ilyesmire gondoltam. :) De jöhetnek még ötletek, akár vadabb oldalról, mint ami linkelve lett!
2020. dec. 23. 17:36
7/10 anonim válasza:
Ha bevállalós vagy, akkor az teljesen arc és karakter függő. Általánosságban nem lehet tanácsot adni. Beszéld meg szakemberrel.
8/10 A kérdező kommentje:
Természetesen szakemberrel meg lesz beszélve, de előválogatásként jól jön néhány tipp. :)
2020. dec. 23. 18:54
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!