Próbáltatok már otthon világosítani hajat “természetes”módon?
Szőkés barna hajam van.
Olvastam hogy vilagositani lehet itthon is a hajat citromlével, mézzel, fahéjjal vagy kamillával.
Próbálta már ezeket valaki vilàgos hajon?
Érdekelnek a tapasztalatok köszi!!
Még egy dolog:
Nincs festve a hajam :)
Ezenkívül hallottam még a c vitamos vilagosításról?
Ezt probalta mar vki termeszetes vilagos hajon?
Nem lesz foltos? Mennyire szivja ki egyaltalan a szinet? Vagy csak festett hajon ilyen?
A c vitamin kikoptatja a festéket, de nem világosít. A citromlé igen, de nagyon szárít, és irtitalhat.
A kamilla nagyon jó, kicsit világosít, fényes lesz a hajad, de nem szabad túlzásba vinni, szintén szárít. A méz és a fahéj jót tett a hajmnak, de a fahéj irritálhat. A méz egyértelműen a legjobb, nem tudom, világosít-e, de szép fényes, egészséges lett tőle a hajam.
Ha komoly eredményt szeretnél, azt bizd fodrászra.
Koszonom a valaszod!!
Nem szeretnek nagy valtozast :)
Csak picit vilagositani, ha mar napszitta hatast is elerek annak is orulok :)
Viszont nekem nem festett a hajam, akkor a c vitamin por semmit nem csinal? Vagy a termeszetes hajon nem csinal semmit?
Lehet akkor kamillas mezes teat kiprobalom :)
Attól függ mennyire világos a hajad és milyen árnyalatú.
Ha inkább egy picike vöröses árnyalat van benne, mint pl nekem (meg úgy általaban minden természetes szőkében) és nem barna azaz sötét akkor a hamvasító sampon is jó lehet. De kamilla vagy kamillás sampon is jó, de ne várj rögtön nagy változást. Illetve az a jó ha sokáig rajta hagyod akár egy óráig is. De nekem van sok sampon ami egyszerüen csak simán kiszívja egy sima mosáskor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!