Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ha randin első szex lenne,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randin első szex lenne, tipikus tinicsajnak melyik a legvonzóbb, a csak orál (kölcsönös vagy egyoldalú), vagy (esetleg szüzesség elvesztése miatt) a dugás?

Figyelt kérdés

júl. 29. 14:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Orál
júl. 29. 14:17
 2/13 anonim ***** válasza:
74%

Mindegy, hisz aki elsőre adja magát, az nem tekinthető kompetensnek.

Neki csak az a lényeg, valaki kielégítse vágyait, ami pedig individuális.

júl. 29. 14:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Logika alapján az orál.
júl. 29. 15:36
 4/13 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, ha el akarja veszíteni a szüzességét logikus hogy nem leszopni akar vagy hogy nyaljad. Ha viszont óvni szeretné akkor meg valamelyik orál érdekli. Ha meg nem szűz akkor meg bármelyiket akarhatja.
júl. 29. 17:27
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
#4 "Arra gondoltam, ha el akarja veszíteni a szüzességét logikus hogy nem leszopni akar vagy hogy nyaljad." - Előjáték mindenkinek kell. Egyébként ki az a tinicsaj, aki első randin azonnal el akarja veszíteni?
júl. 29. 20:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első randin csók csattant csak el. Elég sokszor taliztunk mire kézimunka történt. Nem hinném, hogy egy "tipikus tinicsajnak" több kell az első randin. 18L
júl. 31. 16:51
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem a randit írtam hogy első, hanem a szexet. Amúgy is lényegtelen hogy hanyadik randi.
júl. 31. 17:16
 8/13 A kérdező kommentje:
Mármint melyik orál, az vonzó mondjuk egy átlag tinicsajnak hogy jöjjön át lepippantani, vagy jöjjön át mert szeretnéd nyalni?
júl. 31. 17:21
 9/13 anonim ***** válasza:
81%
Én az orált mindenképp kölcsönösen tudom elképzelni, ahogy minden tevékenységet a szexben.
júl. 31. 17:25
 10/13 anonim válasza:
83%
Én orált szeretném majd először ha lesz barátom
aug. 8. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!