Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kigyo sosem veti le a boret de akkor mert akarok megvele lenni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy amit egyszer meg tett meg fogja meg egyszer szoval le cserelt egy csajszira vissza akar jonni de tudom nem kene engednem de akarom mit tegyek?júl. 15. 11:30
2/9 anonim válasza:
Nem tudom mi köthet téged ennyire egy ilyen emberhez. A folytonos stressz, hogy mikor történik meg újra tönkre fog tenni idegileg, lelkileg és testileg is. Elszáll minden önbecsülésed. De a te döntésed, hogy hagyod-e magad majd újra és újra megalázni. Mert ahogy írtad, tudod, hogy megint megfogja tenni.
3/9 A kérdező kommentje:
2/2 o vette el a szuzessegem ezert kotodom hozza annyira
júl. 15. 16:09
5/9 Thunderfairy válasza:
Semmit nem jelent ez a szűzesség dolog. Ha tudod hogy kihasznál akkor ne fogad vissza.
6/9 A kérdező kommentje:
5/5 igazad van 😔
júl. 15. 19:12
7/9 anonim válasza:
Akaraterő kell hozzá, de menni fog, hidd el.
"A kigyo sosem veti le a boret" - Egyébként pont a kígyó az az állat, aki rendszeresen levedli a bőrét.:D
8/9 A kérdező kommentje:
Az csak a pikkejet a sajat boret nem 😅😅
júl. 15. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!