Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik az öt legférfiasabb, legszexibb és melyik az öt legtaszítóbb hajstílus egy srácon?
Képet nem kell csatolni feltétlen, de jöhet az is.
Írjátok le a nevét vagy hogy hogy néz ki!
Nem tudhatsz túl sokat az általad lenézett “emo, punk stb.” irányzatokról.
Mert képzeld el, elég sok punkot ismerek, és meg nem láttam két egyforma hajviseletű embert. Ugyanis rengeteg válfaja, különálló szubkultúrája van a színtérnek.
Igen, vannak a klasszikus, tarajos punkok, de vannak olyanok is, akiknek extrém színű a hajuk, csak éppen nincs így belőve. Valaki szőkíti, míg más éjfeketére festi, a harmadik meg hagyja természetesen. Vannak, akik hosszúra növesztik, vagy David Bowie vagy Iggy Pop különböző hajkölteményeit próbálgatják, míg mások a leghétköznapibb megjelenést választják, mégis punknak vallják magukat.
Valamiért én a hajasbaba férfiakat szeretem.
A véleményem szubjektív, nem tartom etalonnak, de a legszexibb szerintem:
- természetes, hosszúra növesztett haj
- rövidebb haj “curtain” típusú frufruval
- hosszú wolf cut
- shag haircut
- modern mullet
Legtaszítóbb:
Nem tetszenek a “pávagyerek” frizurák. Biztosra veszem, hogy ezernyi válfaja van, ezért a konkrét nevét se tudom, de számomra mind ugyanolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!