Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen hajstílus tetszik a fiúkon? Küldhettek linket is. És kort is írjatok
Nekem tetszik,mikor oldalt jobban le van nyírva. A tüsis is tetszik,ha jól áll az adott srácnak.
17/l
Még egy szavazat a hosszabb hajra tőlem. Nem kell váll alá érnie (bár nekem az is jó :D ), csak ne legyen ilyen 2 centisre lenyírva, lehessen játszani vele. Kedvencem az, mikor olyan fül köré ér, és lehetőleg sötétszőke.
[link] ez hosszabb, de a kedvenc hajszínem
[link] Nem tudom ez ki, de nagyon szép úgy összességben is, és a haja is jó.
[link] Akár ilyen is jó, nem zavar ha oldalt rövidebb, míg felül meg van hagyva legalább ekkorára.
[link] A göndör haj nálam mindent visz.
[link] Ez se rossz
[link] Őszintén szólva szeretem a festett szőkéket, mikor már a töve kezd lenőni
Nekem is főleg a hosszú haj jön be, legalább nyak közepéig érjen. Színekben a sötétbarna talán ami a legjobban tetszik, de igazából mindegy.
+pont ha enyhén göndör/hullámos is
17/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!