Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam vagy kérdezzek rá?
De miért kellene valakinek 10 percenként visszaírni, akivel nem vagy semmiféle közeli kapcsolatban? Első vagyok egyébként.
Szerintem engedd el ezt az egészet, főleg a kamu profilos dolog miatt. Semmi nincs még köztetek az ég adta egy világon, érezted, hogy nem őszinte, ezért lealacsonyodtál arra a szintre, hogy kamu profilt csinálj, rászántad az időt, energiát, hogy lásd, hogy ismerkedne-e veled, hát ez mi?
Félre ne értsd, én értem, hogy meg akartál bizonyosodni róla, hogy komolyan vesz-e, de ne felejtsd el, hogy "szüneteltettétek" az ismerkedést, nem tartozott neked semmivel ,azzal ismerkedik, akivel akar, meg te is! Itt szerintem magad kell először rendbe rakni, hogy ne legyen benned kétely afelől, hogy érdekelsz-e valakit. Ha meg érzed, hogy nem érdekled, lépj tovább.
Jézusom, itt a ghostolás 3 órát jelent?xdd Majd ha elmész dolgozni és 5 órán át nem fogsz tudni visszaírni, akkor már szakítasz a másikkal? Érdekes generáció... Amúgy egyetértek az elsővel! Nagyon ciki, hogy nem bízol meg a másikban és az is, hogy "nincs időd".
Az élettől egy jó tanács: arra lesz időd, amire akarod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!